ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Αναλαμβάνονται απολυμάνσεις – απεντομώσεις – μυοκτονίες – μικροβιοκτονίες καθ’ όλη την διάρκεια του έτους σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα, γραφεία, σχολεία, παιδικούς σταθμούς, δήμους, κοινότητες. Οι απολυμάνσεις και οι απεντομώσεις γίνονται με ψεκαστήρες χαμηλής πιέσεως μέχρι 2 ατμόσφαιρες ώστε να γίνει ομοιόμορφος ψεκασμός στις επιφάνειες όπου θα γίνει η εφαρμογή τους. Επίσης όπου δεν επιτρέπεται να γίνει ψεκασμός χρησιμοποιούμε τζελ το οποίο είναι πολύ ελκυστικό στις κατσαρίδες λόγω της δραστικής ουσίας που περιέχει. Ακόμη στις μυοκτονίες χρησιμοποιούμε ειδικά φάρμακα για τα ποντίκια τα οποία είναι δραστικά και έχουν ειδική ουσία ώστε να μην μυρίζουν. Όπου είναι απαραίτητο χρησιμοποιούνται δολωματικοί σταθμοί.

Εφαρμόζουμε πλήρη προγράμματα απεντόμωσης – μυοκτονίας, το οποία έχουν άριστα αποτελέσματα. Καταπολεμούμε μυρμήγκια, κατσαρίδες, κουνούπια, ψύλλους, μύγες, σκόρο, απώθηση φιδιών, κοριούς, τσιμπούρια (κρότωνες), κλπ.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Σκοπός των απεντομώσεων είναι η καταπολέμηση των βαδιστικών και των ιπτάμενων εντόμων, π.χ. κατσαρίδες, κουνούπια, κλπ. τα οποία βρίσκονται σε μονοκατοικίες, σε πολυκατοικίες κλπ. χώρους.
Η καταπολέμηση γίνεται με ειδικά φάρμακα τα οποία έχουν έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Και Τροφίμων (δεν μυρίζουν, είναι ακίνδυνα για τον άνθρωπο και για τα ζώα, έχουν μεγάλη διάρκεια δράσης).
Στο τέλος της εργασίας εκδίδεται πιστοποιητικό.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

Στις μυοκτονίες χρησιμοποιούμε ειδικά φάρμακα τα οποία είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Και Τροφίμων. Τα φάρμακα είναι αποτελεσματικά για τους ποντικούς και τους αρουραίους.
Ακόμη στις μυοκτονίες χρησιμοποιούμε ειδικά φάρμακα για τα ποντίκια τα οποία είναι δραστικά και έχουν ειδική ουσία ώστε να μην μυρίζουν. Επίσης έχουμε ειδικές τιμές όπου υπάρχουν δολωματικοί σταθμοί. Οι δολωματικοί σταθμοί είναι ασφαλείας και το κλειδί το έχουμε εμείς όπου αναλαμβάνουμε και τον έλεγχό τους.
Στο τέλος της εργασίας εκδίδεται πιστοποιητικό.


ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ

Αναλαμβάνουμε μικροβιοκτονίες σε όλους τους χώρους με φάρμακα τα οποία είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Και Τροφίμων.
Καλέστε μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Στο τέλος της εργασίας εκδίδεται πιστοποιητικό.