Καθαρισμός δημοσίων κτιρίων και τραπεζών

Καθαρισμός δημοσίων κτιρίων και τραπεζών

Ο καθαρισμός δημοσίων κτιρίων και τραπεζών, πρέπει να γίνεται σε τακτική βάση, εάν όχι καθημερινά. Τόσο οι δημόσιες υπηρεσίες, όσο και οι τράπεζες, δέχονται έναν τεράστιο αριθμό ατόμων καθημερινώς. Είναι λοιπόν απολύτως λογικό, η ανάγκη για υπηρεσίες καθαρισμού να γίνεται επιτακτική.

Δεδομένων και των περιστάσεων με την διάδοση του κορωνοϊού (COVID-19), ο καθαρισμός αυτός πρέπει να γίνεται πληρώντας τις υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής, ώστε να εξασφαλιστούν τα βέλτιστα αποτελέσματα του χώρου. Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού, προκειμένου να αναλάβει άμεσα και αποτελεσματικά τον καθαρισμό δημοσίων κτιρίων και τραπεζών σε όλες τις περιοχές της Αττικής.

Καθαρισμός δημοσίων κτιρίων

Καθαρισμός δημοσίων κτιρίων

Ο καθαρισμός δημοσίων κτιρίων περιλαμβάνει τόσο τον εσωτερικό όσο και τον εξωτερικό καθαρισμό του χώρου. Το προσωπικό της εταιρείας αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες εργασίες προκειμένου να εξασφαλιστούν τα βέλτιστα επίπεδα υγιεινής, τόσο για τους επισκέπτες όσο και τους υπαλλήλους που εργάζονται στον συγκεκριμένο χώρο. Μερικές από τις εργασίες που διενεργούνται είναι:

  • Καθαρισμός Τζαμαρίας
  • Καθαρισμός μπάνιων
  • Καθαρισμός γραφείων υπαλλήλων
  • Καθαρισμός εισόδου και χώρου αναμονής
  • Ειδικοί καθαρισμοί σε χερούλια, διακόπτες , ασανσέρ και γενικά μέρη με συχνή επαφή των πολιτών.

Η πολυετή μας εμπειρία στον χώρο των καθαρισμός, μας βοήθησε να ολοκληρώσουμε με απόλυτη επιτυχία μια πληθώρα καθαρισμών σε δημόσια κτίρια και υπηρεσίες.

Καθαρισμός τραπεζών

Καθαρισμός τραπεζών

Όπως και οι δημόσιοι χώροι, έτσι και οι τράπεζες, αποτελούν κτίρια με ιδιαίτερη συγκέντρωση ατόμων. Κατά συνέπεια ο κίνδυνος διάδοσης μιας ασθένειας αυξάνεται σε εκθετικό βαθμό. Μάλιστα, ο καθαρισμός τραπεζών θα πρέπει να γίνεται κάθε πρωί, πριν δηλαδή την πρώτη προσέλευση του κοινού που θέλει να εξυπηρετηθεί.

Οι εργασίες που περιλαμβάνονται στον καθαρισμό των τραπεζών αφορούν όλους τους χώρους, τόσο σε αυτούς που διέρχονται ο επισκέπτες όσο και στους χώρους εργασίας του προσωπικού. Πάντοτε με γνώμονα την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία, το προσωπικό της εταιρείας Different Service θα εξασφαλίσει τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Γιατί να επιλέξετε την Different Service

Η εταιρεία μας διαθέτει τεράστια εμπειρία στις υπηρεσίες καθαρισμού, τόσο κατοικιών, όσο και επαγγελματικών χώρων ή δημόσιων κτιρίων. Η χρήση σύγχρονου εξοπλισμού και η εξειδίκευσή μας είναι σε θέση να σας παρέχει άμεσα και εγγυημένα αποτελέσματα.

Στην μέχρι τώρα πορεία μας, η εταιρεία Different Service απαριθμεί αρκετές επιτυχημένες συνεργασίες οι οποίες μάλιστα συνεχίζονται έως και σήμερα. Ο καθαρισμός δημόσιων κτιρίων και τραπεζών είναι κάτι στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα. Η ασφάλεια και η υγιεινή είναι δικαίωμα τόσο των εργαζομένων όσο και τον επισκεπτών που προσλερχονται στον χώρο.Εμείς φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε αυτό το δικαίωμα και μάλιστα με το πιο προσιτό κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καθαρισμό τραπεζών και δημόσιων κτιρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2109328019 και 6980559248.

 

Διαβάστε επίσης:

Scroll to Top