Καθαρισμός κτιρίων

Καθαρισμός πολυκατοικιών, μονοκατοικιών και παντός κτιρίων

Ο καθαρισμός πολυκατοικιών, μονοκατοικιών και παντός κτιρίων που αναλαμβάνει το συνεργείο καθαρισμού Different Service σας εξασφαλίζει εντυπωσιακά αποτελέσματα στο πιο προσιτό κόστος της αγοράς. Μάλιστα, με τις υπάρχουσες συνθήκες λόγω της πανδημίας το κορωνοϊού, η καθαριότητα αποτελεί βασικό στοιχείο ώστε να εξασφαλίσουμε την υγεία των ατόμων που διαμένουν στο εκάστοτε κτίριο.

Επαγγελματικοί Καθαρισμοί με έμφαση στη λεπτομέρεια

Η εταιρεία καθαρισμού Different Service παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες του δικού σας χώρου, προσφέροντάς σας την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής. Στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, αναλαμβάνουμε:

  • Αρχικούς καθαρισμούς για τα κτίρια μετά από κάποια ανακαίνιση ή δόμηση.
  • Γενικούς καθαρισμούς ύστερα από κάποιες εργασίες ή επισκευές.
  • Καθαρισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.
  • Μηνιαία πακέτα συντήρησης για πολυκατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε καθαρισμό κτιρίων που αναλαμβάνουμε, αξιοποιούμε έναν άριστο και κυρίως σύγχρονο εξοπλισμό που θα φροντίσει τόσο την καθαριότητα όσο και την υγιεινή του χώρου σας. Χρησιμοποιούμε ειδικά καθαριστικά απολυμαντικά, απόλυτα ασφαλή για τον άνθρωπο, φιλικά προς το περιβάλλον ενώ ταυτόχρονα καταστρέφουν τον κορωνοϊό. Προκειμένου μάλιστα να προσφέρουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα, αξιοποιούμε σύγχρονες μεθόδους καθαρισμών, σύμφωνα με αυστηρά κριτήρια υγιεινής και ασφάλειας.

Εξειδίκευση στους καθαρισμούς κτιρίων

Το προσωπικό της εταιρεία μας διαθέτει όλη την εξειδίκευση και τον πλέον κατάλληλο εξοπλισμό  που απαιτείται ώστε να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε χώρο. Αναλαμβάνουμε μάλιστα τον καθαρισμό του χώρου σας, φροντίζοντας ταυτόχρονα για την εξοικονόμηση στην κατανάλωση νερού και ηλεκτρικού ρεύματος.

Στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό παντός κτιρίων όπως πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, γραφεία, επιχειρήσεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια. Φυσικά δεν περιοριζόμαστε μόνο στους βασικούς καθαρισμούς. Εφόσον το επιθυμείτε, είμαστε σε θέση να φροντίσουμε κάθε εσωτερική ή εξωτερικό χώρο ξεπερνώντας τις προσδοκίες σας.

Μερικές από τις επιπρόσθετες μεμονωμένες εργασίες που αναλαμβάνουμε είναι:

  • Καθαρισμός τζαμαρίας
  • Συντήρηση Καυστήρων
  • Συντήρηση Ηλιακού θερμοσίφωνα
  • Αναγόμωση πυροσβεστήρων
  • Τοποθέτηση φίλτρων νερού

Τέλος, φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκείς συμβουλές σε όλους μας τους πελάτες, σε θέματα που αφορούν την διαχείριση πολυκατοικιών και κοινόχρηστων, καθαρισμών και συντήρησης.

Καθαρισμός κτιρίων – Τιμές

Κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας μας την εποχή της πανδημίας, η εταιρεία μας φροντίζει να σας παρέχει τις πιο προσιτές τιμές σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθαρισμού. Ειδικότερα, στόχος μας είναι η ανάπτυξη συνεργασιών που να διέπονται από την κατανόηση, την εμπιστοσύνη και την αποτελεσματικότητα. Έτσι, φροντίζουμε για την άριστη καθαριότητα του χώρου σας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε υπέρογκα ποσά.

Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρείας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Scroll to Top