Καθαρισμός πολυκατοικίας – επαγγελματικών χώρων 210 932 8019 – 6980 559 248

Καθαρισμός πολυκατοικίας :

O εξειδικευμένος καθαρισμός πολυκατοικίας και επαγγελματικών χώρων καθώς και ο εξειδικευμένος καθαρισμός διαφόρων κτιρίων όπως εμπορικά κέντρα, γυμναστήρια, φροντιστήρια, κέντρα διασκέδασης, εκπαιδευτήρια, χώροι εστίασης, στούντιο, θέατρα, ξενοδοχεία, γραφεία, εταιρίες, νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, θεραπευτήρια, αίθουσες εκδηλώσεων κλπ., προσφέρονται από την Different Service  από το 2009.

Αναλαμβάνουμε τον εξειδικευμένο καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας (υπηρεσίες καθαρισμού γίνονται σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους από έμπειρο ελληνικό συνεργείο καθαρισμού).

Η επίσκεψη για τον εξειδικευμένο καθαρισμό της πολυκατοικίας από ευσυνείδητο συνεργείο καθαρισμού ή την παροχή σε υπηρεσίες καθαρισμού για επαγγελματικούς χώρους είναι δωρεάν.

Εφόσον καταγράψουμε τις ανάγκες για καθαρισμό πολυκατοικίας ή επαγγελματικό χώρο, το συνεργείο καθαρισμού, σε καθορισμένη ημερομηνία , αναλαμβάνει την διαδικασία καθαρισμού.

Το προσωπικό της Different Service είναι ελληνικό και όλα τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι επαγγελματικά και φιλικά τόσο για τον άνθρωπο όσο και για το περιβάλλον.

Ο καθαρισμός πολυκατοικίας περιλαμβάνει :

Ο εξειδικευμένος καθαρισμός πολυκατοικίας περιλαμβάνει τον καθαρισμό της ταράτσας, τον καθαρισμό του κλιμακοστασίου ( κοινόχρηστοι χώροι), τα πλατύσκαλα, τους υπόγειους χώρους, τα τζάμια, τον ανελκυστήρα, τα σοβατεπιά, τα γραμματοκιβώτια, τα ρολόγια της Δ.Ε.Η., τα μπουτόν, τους διακόπτες, τα φωτιστικά, τα πατάκια των διαμερισμάτων και της εισόδου, την πυλωτή,  τους καθρέπτες της εισόδου και του ανελκυστήρα, όλοι οι εξωτερικοί χώροι καθώς επίσης και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι κάτω από την επίβλεψη μας.

Οι ανάγκες κάθε πολυκατοικίας διαφέρουν και έτσι, προσαρμόζουμε τις εξειδικευμένες παροχές μας και τις υπηρεσίες καθαρισμού μας ώστε να τις καλύπτουμε.

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού της πολυκατοικίας ή των γραφείων ή ακόμη και των επαγγελματικών χώρων σε όλη την Αθήνα και όλο τον νομό Αττικής, καθώς και προϊόντα καθαρισμού με επαγγελματικά εργαλεία – μηχανήματα.

Η παροχή του ευσυνείδητου συνεργείου των εξειδικευμένων υπηρεσιών για τον καθαρισμό πολυκατοικίας – υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικού χώρου – γραφείων – κτηρίων είναι όλο το έτος με ανταγωνιστικές τιμές και αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικός καθαρισμός πολυκατοικίας από εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού με εμφανή τα αποτελέσματα σε υπηρεσίες καθαρισμού:

Μπορείτε να δείτε δύο φωτογραφίες πριν τον καθαρισμό πολυκατοικίας , όπου απεικονίζεται ο χώρος πριν και μετά την επίσκεψη του εξειδικευμένου συνεργείου μας.

Ο εξειδικευμένος καθαρισμός της πολυκατοικίας με τις προσφερόμενες επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού και με εμφανή τα αποτελέσματα της εργασίας μας.

καθαρισμός πολυκατοικίας, Καθαρισμός πολυκατοικίας – επαγγελματικών χώρων 210 932 8019 – 6980 559 248, Συνεργείο Καθαρισμού σε Αθήνα Πειραιά προάστια

Ο εξοπλισμός μας είναι ιδιόκτητος.

Στην Different Service ο εξειδικευμένος καθαρισμός της πολυκατοικίας, ο εξειδικευμένος καθαρισμός των γραφείων, ο εξειδικευμένος καθαρισμός των κτηρίων καθώς επίσης και ο εξειδικευμένος  καθαρισμός των επαγγελματικών χώρων είναι επαγγελματική υπόθεση.

Έτσι μπορείτε να απαλλαγείτε από την ταλαιπωρία,τον χρόνο αναζήτησης του κατάλληλου συνεργείου καθαρισμού, που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, και ότι υπόσχονται.

Μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ επαγγελματικό καθαρισμό σε ένα από τα γυμναστήρια όπου οι χώροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα και με την σωστή υγιεινή. Τα βίντεο έχουν τραβηχθεί από κάμερα κινητού τηλεφώνου.

Τα υλικά καθαρισμού δεν τα επιβαρύνεστε.

Η πολυκατοικία σας απαλλάσσεται από ΕΦΚΑ κλπ.

Για οποιαδήποτε απορία ή και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξειδικευμένες διαδικασίες του επαγγελματικού καθαρισμού της πολυκατοικίας, τον καθαρισμό των εταιριών ή και των γραφείων σε ημερήσια ή σε εβδομαδιαία συντήρησή τους, ακόμη και τον καθαρισμό των επαγγελματικών χώρων, των διαφόρων κτηρίων όπως πιο πάνω, καθώς επίσης και τα προγράμματα καθαρισμού μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 932 8019 και 6980 559248.

Αρχική  Εταιρικό Προφίλ Λεβητοστάσιο Απολυμάνσεις Καθαρισμός Πυροσβεστήρες Κοινόχρηστα Φίλτρα Νερού Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα