καθαρισμός πολυκατοικίας – χώρων

Καθαρισμός πολυκατοικίας

O καθαρισμός πολυκατοικίας και επαγγελματικών χώρων καθώς και ο καθαρισμός διαφόρων κτιρίων όπως εμπορικά κέντρα, γυμναστήρια, φροντιστήρια, κέντρα διασκέδασης, εκπαιδευτήρια, χώροι εστίασης, στούντιο, θέατρα, ξενοδοχεία, γραφεία, εταιρίες, νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, θεραπευτήρια, αίθουσες εκδηλώσεων κλπ. , προσφέρονται από την Different Service  από το 2009.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικίας (υπηρεσίες καθαρισμού γίνονται σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους από έμπειρο συνεργείο καθαρισμού).

Η επίσκεψη για τον καθαρισμό πολυκατοικίας από συνεργείο καθαρισμού ή την παροχή σε υπηρεσίες καθαρισμού για επαγγελματικούς χώρους είναι δωρεάν.

Εφόσον καταγράψουμε τις ανάγκες για καθαρισμό πολυκατοικίας ή επαγγελματικό χώρο, το συνεργείο καθαρισμού, σε καθορισμένη ημερομηνία , αναλαμβάνει την διαδικασία καθαρισμού.

Το προσωπικό της Different Service είναι ελληνικό καθώς επίσης και τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι επαγγελματικά. Η ποιότητα και η ποσότητα των απορρυπαντικών τηρούν τις οδηγίες του κατασκευαστή ώστε να έχουμε τα σωστά αποτελέσματα.

Ο καθαρισμός πολυκατοικίας περιλαμβάνει

Ο καθαρισμός πολυκατοικίας περιλαμβάνει το καθάρισμα του κλιμακοστασίου ( κοινόχρηστοι χώροι), τα πλατύσκαλα, τους υπόγειους χώρους, τα τζάμια, τον ανελκυστήρα, τα σοβατεπιά, τα γραμματοκιβώτια, μπουτόν, διακόπτες, τα φωτιστικά, τα πατάκια, την πυλωτή, καθρέπτες εισόδου και ανελκυστήρα, όλοι οι εξωτερικοί χώροι,  κοινόχρηστοι χώροι, είναι κάτω από την επίβλεψη μας.

Οι ανάγκες κάθε πολυκατοικίας διαφέρουν και έτσι, προσαρμόζουμε τις παροχές μας και τις υπηρεσίες καθαρισμού μας ώστε να τις καλύπτουμε.

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού της πολυκατοικίας σε όλη την Αθήνα και όλο τον νομό Αττικής, καθώς και βιολογικά προϊόντα καθαρισμού με επαγγελματικά εργαλεία.

Η παροχή συνεργείου υπηρεσιών για καθαρισμό πολυκατοικίας – υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικού χώρου, είναι όλο το έτος με ανταγωνιστικές τιμές και αποτελέσματα.

Ο εξοπλισμός μας είναι ιδιόκτητος.

Στην Different Service ο καθαρισμός της πολυκατοικίας και επαγγελματικών χώρων είναι επαγγελματική υπόθεση.

Έτσι μπορείτε να απαλλαγείτε από την ταλαιπωρία,τον χρόνο αναζήτησης συνεργείου καθαρισμού, που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, και ότι υπόσχονται.

Τα υλικά καθαρισμού δεν τα επιβαρύνεστε.

Η πολυκατοικία σας απαλλάσσεται από ΕΦΚΑ κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τα προγράμματα καθαρισμού που εφαρμόζουμε, καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 932 8019 και 6980 559 248.

Αρχική  Εταιρικό Προφίλ Λεβητοστάσιο Απολυμάνσεις Καθαρισμός Πυροσβεστήρες Κοινόχρηστα  Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα