καθαρισμός χαλιών – στρωμάτων 210 932 8019 – 6980 559 248

καθαρισμός χαλιών – στρωμάτων

Αναλαμβάνεται ο καθαρισμός χαλιών – στρωμάτων από εμπειρο συνεργείο

Ο καθαρισμός  χαλιών – στρωμάτων καθώς επίσης και των καναπέδων γίνεται γιατί μαζεύονται ακάρεα, τρίχες, τρίχες από κατοικίδια (όπως σκυλοι, γάτες)οσμές, κλπ..  

Ακάρεα:

Τα ακάρεα είναι μικροσκοπικοί οργανισμοί (αόρατοι με γυμνό μάτι) που ανήκουν στην οικογένεια των αρθροπόδων (οικογένεια που ανήκει η αράχνη). Ζουν σε όλα τα σπίτια. Αγαπημένο στέκι είναι το στρώμα στο υπνοδωμάτιο, ενώ σημαντικοί πληθυσμοί, κατοικούν στο καθιστικό, όπου υπάρχουν μαξιλάρια, καναπέδες, πολυθρόνες, κουρτίνες. Το χειμώνα κατοικούν σε  χαλιά και μοκέτες.

Σύμφωνα με έρευνες, σε ένα θεωρητικά καθαρό στρώμα – χαλί – καναπέ, μπορεί να ζουν εκατομμύρια ακάρεα σκόνης. Τα οποία μαζί με περιττώματα τους μπορεί να εισέλθουν στα πνευμόνια μας και να μας προκαλέσουν μέχρι και κρίση άσθματος.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι τα ακάρεα μπορούν να μετακινηθούν μέσα στο ίδιο σπίτι από στρώμα σε στρώμα. Αυτό γίνεται επειδή έχουν πολύ μικρό βάρος και έτσι, όταν χτυπάμε το στρώμα μας, αιωρούνται και μετακινούνται για περίπου 20 λεπτά της ώρας.

Αυτό σημαίνει ότι η σκόνη της ακαρέας, μεταφέρεται σ’όλα τα σημεία του εσωτερικού χώρου και προφανώς σε όλα τα στρώματα του σπιτιού μας, στις πολυθρόνες ακόμη και στον καναπέ.

Η ανάπτυξη του πληθυσμού ακάρεων εξαρτάται από τις θερμοκρασίες του χώρου, τη σχετική υγρασία στην ατμόσφαιρα και την επάρκεια τροφής. Υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία ευνοούν την ανάπτυξή τους.

Υψηλά επίπεδα ακάρεων διαπιστώνονται όταν η υγρασία κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα (από φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη). Χαμηλότερα επίπεδα ακαρέας παρατηρούνται κατά τις περιόδους με τις υψηλότερες θερμοκρασίες και τη χαμηλότερη σχετική υγρασία (καλοκαίρι).

Συνεπώς αν κάποιος ασθενής εμφανίζει συμπτώματα αλλεργικής ρινίτιδας ή άσθματος το φθινόπωρο και το χειμώνα θα πρέπει να ερευνάται με ενδοεπιδερμικές δοκιμασίες νυγμού μήπως είναι ευαίσθητος στα ακάρεα της σκόνης του σπιτιού.

Η αλλεργία είναι μια κατάσταση υπερευαισθησίας του οργανισμού σε διάφορες ουσίες, τα αλλεργιογόνα, με τα οποία εφόσον έρθει σε επαφή το άτομο που έχει την αλλεργική προδιάθεση εμφανίζει μια σειρά από κλινικές εκδηλώσεις όπως αλλεργικό άσθμα ή αλλεργική ρινίτιδα.

Θα μπορούσε κανείς να απαριθμήσει πάνω από 400 είδη ουσιών που μπορούν κάτω από ορισμένες συνθήκες να προκαλέσουν αλλεργία, όμως η οικιακή σκόνη είναι η πιο συχνή αιτία αλλεργικών συμπτωμάτων από το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα επειδή σ ‘ αυτή βρίσκεται το ακάρι, ένα ζωύφιο που δρα στο αλλεργιογόνο και που είναι τόσο μικρό που δεν μπορεί κανείς να το διακρίνει παρά μόνο στο μικροσκόπιο.

Καλύτερη μέθοδος για τον καθαρισμό χαλιών – στρωμάτων και καναπέδων:

Η καλύτερη μέθοδος για τον καθαρισμό χαλιών – στρωμάτων  και καναπέ, είναι με το ιδιόκτητο μηχάνημα καθαρισμού της Different Service, με εξάρτημα υψηλής απορρόφησης μέσω υψηλών συχνοτήτων δονήσεων το οποίο απομακρύνει από το στρώμα  τα ακάρεα και τα περιττώματα τους, τα νεκρά κύτταρα του ανθρώπινου σώματος (τα οποία αποτελούν τροφή για τα ακάρεα), τη σκόνη, τα βακτηρίδια και τους μύκητες.
Με αυτή τη λειτουργία διασφαλίζεται ότι όλοι οι ιοί και τα βακτήρια καταλήγουν στο κάδο του συστήματος καθαρισμού, το οποίο παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα για τη διατήρηση της καλής υγείας!

Στην φωτογραφία που βλέπετε, ο καναπές από την αριστερή πλευρά δεν έχει γίνει εφαρμογή γαι βιολογικό καθαρισμό και μετά το κενό στην δεξιά μεριά, έχει γίνει ο βιολογικός καθαρισμός και τα αποτελέσματα είναι εμφανή.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει γίνει από λήψη κάμερας κινητού τηλεφώνου. 

καθαρισμός χαλιών - στρωμάτων, καθαρισμός χαλιών – στρωμάτων 210 932 8019 – 6980 559 248, Συνεργείο Καθαρισμού σε Αθήνα Πειραιά προάστια

Ο καθαρισμός χαλιών – στρωμάτων καθώς επίσης και των καναπέδων γίνεται επιτόπου, είτε στο σπίτι, είτε στον χώρο εργασίας εφόσον πρόκειται για επαγγελματικό χώρο και τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας χρήση.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό χαλιών – στρωμάτων και καναπέδων σε όλη την Αθήνα και οτν Νομό Αττικής καθώς επίσης και σε Πειραιά και σε όλα τα προάστια.

Μπορείτε να δείτε ένα δείγμα από βιολογικό καθαρισμό εδώ.

Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι επαγγελματικά και φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και τον άνθρωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος και τις περιοχές που αναλαμβάνουμε, καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 932 8019 και 6980 559 248.

Αρχική Kαθαρισμός-χαλιών Εταιρικό Προφίλ Λεβητοστάσιο Απολυμάνσεις Καθαρισμός Πυροσβεστήρες Κοινόχρηστα Φίλτρα Νερού Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα