Βιολογικός καθαρισμός χαλιών, στρωμάτων, καναπέδων σε Αθήνα Πειραιά και Προάστια

Καθαρισμός χαλιών – στρωμάτων – καναπέδων

Αναλαμβάνεται ο καθαρισμός χαλιών – στρωμάτων – καναπέδων από έμπειρο συνεργείο

Ο καθαρισμός χαλιών – στρωμάτων καθώς επίσης και των καναπέδων γίνεται γιατί μαζεύονται ακάρεα, τρίχες, τρίχες από κατοικίδια (όπως σκυλοι, γάτες)οσμές, κλπ..

Δυστυχώς δεν υπάρχει σπίτι χωρίς σκόνη. Αυτή η συνηθισμένη σκόνη απαρτίζεται από μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ουσιών και αποτελεί μια εξαιρετικά συχνή αιτία αλλεργίας. Η κύρια πηγή αλλεργιογόνων ουσιών της οικιακής σκόνης είναι τα ακάρεα. Ο βιολογικός καθαρισμός των χαλιών, ο βιολογικός καθαρισμός των καναπέδων καθώς επίσης και ο βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων βοηθά σε αυτό ώστε να απομακρύνονται τα ακάρεα.

Ακάρεα

Τα ακάρεα είναι μικροσκοπικοί οργανισμοί (αόρατοι με γυμνό μάτι) που ανήκουν στην οικογένεια των αρθροπόδων (οικογένεια που ανήκει η αράχνη). Ζουν σε όλα τα σπίτια. Αγαπημένο στέκι είναι το στρώμα στο υπνοδωμάτιο, ενώ σημαντικοί πληθυσμοί, κατοικούν στο καθιστικό, όπου υπάρχουν μαξιλάρια, καναπέδες, πολυθρόνες, κουρτίνες. Το χειμώνα κατοικούν σε χαλιά και μοκέτες.

Σύμφωνα με έρευνες, σε ένα θεωρητικά καθαρό στρώμα – χαλί – καναπέ, μπορεί να ζουν εκατομμύρια ακάρεα σκόνης. Τα οποία μαζί με περιττώματα τους μπορεί να εισέλθουν στα πνευμόνια μας και να μας προκαλέσουν μέχρι και κρίση άσθματος.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι τα ακάρεα μπορούν να μετακινηθούν μέσα στο ίδιο σπίτι από στρώμα σε στρώμα. Αυτό γίνεται επειδή έχουν πολύ μικρό βάρος και έτσι, όταν χτυπάμε το στρώμα μας, αιωρούνται και μετακινούνται για περίπου 20 λεπτά της ώρας.

Αυτό σημαίνει ότι η σκόνη της ακαρέας, μεταφέρεται σ’όλα τα σημεία του εσωτερικού χώρου και προφανώς σε όλα τα στρώματα του σπιτιού μας, στις πολυθρόνες ακόμη και στον καναπέ.

Η ανάπτυξη του πληθυσμού ακάρεων εξαρτάται από τις θερμοκρασίες του χώρου, τη σχετική υγρασία στην ατμόσφαιρα και την επάρκεια τροφής. Υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία ευνοούν την ανάπτυξή τους.

Υψηλά επίπεδα ακάρεων διαπιστώνονται όταν η υγρασία κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα (από φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη). Χαμηλότερα επίπεδα ακαρέας παρατηρούνται κατά τις περιόδους με τις υψηλότερες θερμοκρασίες και τη χαμηλότερη σχετική υγρασία (καλοκαίρι).

Συνεπώς αν κάποιος ασθενής εμφανίζει συμπτώματα αλλεργικής ρινίτιδας ή άσθματος το φθινόπωρο και το χειμώνα θα πρέπει να ερευνάται με ενδοεπιδερμικές δοκιμασίες νυγμού μήπως είναι ευαίσθητος στα ακάρεα της σκόνης του σπιτιού.

Η αλλεργία είναι μια κατάσταση υπερευαισθησίας του οργανισμού σε διάφορες ουσίες, τα αλλεργιογόνα, με τα οποία εφόσον έρθει σε επαφή το άτομο που έχει την αλλεργική προδιάθεση εμφανίζει μια σειρά από κλινικές εκδηλώσεις όπως αλλεργικό άσθμα ή αλλεργική ρινίτιδα.

Θα μπορούσε κανείς να απαριθμήσει πάνω από 400 είδη ουσιών που μπορούν κάτω από ορισμένες συνθήκες να προκαλέσουν αλλεργία, όμως η οικιακή σκόνη είναι η πιο συχνή αιτία αλλεργικών συμπτωμάτων από το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα επειδή σ ‘ αυτή βρίσκεται το ακάρι, ένα ζωύφιο που δρα στο αλλεργιογόνο και που είναι τόσο μικρό που δεν μπορεί κανείς να το διακρίνει παρά μόνο στο μικροσκόπιο.

Καλύτερη μέθοδος για τον καθαρισμό χαλιών – στρωμάτων και καναπέδων


Η καλύτερη μέθοδος για τον καθαρισμό χαλιών – στρωμάτων και καναπέ, είναι με το ιδιόκτητο μηχάνημα καθαρισμού της Different Service, με εξάρτημα υψηλής απορρόφησης μέσω υψηλών συχνοτήτων δονήσεων το οποίο απομακρύνει από το στρώμα τα ακάρεα και τα περιττώματα τους, τα νεκρά κύτταρα του ανθρώπινου σώματος (τα οποία αποτελούν τροφή για τα ακάρεα), τη σκόνη, τα βακτηρίδια και τους μύκητες.
Με αυτή τη λειτουργία διασφαλίζεται ότι όλοι οι ιοί και τα βακτήρια καταλήγουν στο κάδο του συστήματος καθαρισμού, το οποίο παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα για τη διατήρηση της καλής υγείας!

Ο καθαρισμός χαλιών – στρωμάτων καθώς επίσης και των καναπέδων γίνεται επιτόπου, είτε στο σπίτι, είτε στον χώρο εργασίας εφόσον πρόκειται για επαγγελματικό χώρο και τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας χρήση.

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό χαλιών – στρωμάτων και καναπέδων σε όλη την Αθήνα και τον Νομό Αττικής καθώς επίσης και σε Πειραιά και σε όλα τα προάστια.

Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι επαγγελματικά και φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και τον άνθρωπο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος και τις περιοχές που αναλαμβάνουμε, καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 932 8019 και 6980 559 248.

Βιοκαθαρισμός χαλιών μοκετών στρωμάτων καναπέδων και απομάκρυνση ακάρεων

Μέσα από τις έρευνες που έχουν γίνει σε παγκόσμια κλίμακα στα στρώματα του κρεβατιού είτε σε παιδικό είτε σε ενήλικο μπορεί να φιλοξενηθούν περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια ακάρεα σκόνης, τα οποία πολλαπλασιάζονται γρήγορα και προκαλούν αλλεργίες.

Τα ακάρεα οικιακής σκόνης που υπάρχουν στο σπίτι είναι ένα είδος βλαβερού μικροοργανισμού που δημιουργούνται στα στρώματα του κρεβατιού.

Τα ακάρεα οικιακής σκόνης έχουν 8 πόδια, είναι αόρατα στο ανθρώπινο μάτι καθώς είναι 0,3 χιλιοστά, άλλα δεν έχουν μάτια δηλαδή είναι τυφλά, άλλα έχουν μέχρι και 5 μάτια. Άλλα έχουν στόμα και άλλα έχουν μικρά δόντια. Πρόκειται για αρθρόποδα μικροσκοπικού μεγέθους.

Σε ένα μονό στρώμα ύπνου μπορεί να υπάρχουν έως και 10.000.000 ακάρεα.

Δηλαδή όταν κάποιος ενήλικας που είναι ευαίσθητος στα ακάρεα και έρχεται σε επαφή με τις ουσίες που παράγονται από αυτά, τότε μπορεί να εμφανιστούν κάποια από τα συμπτώματα όπως το κοκκίνισμα των ματιών, της φαγούρας, της αλλεργικής ρινίτιδας, του άσθματος, ακόμη και δερματικού ερεθισμού.

Τα πιο συχνά συμπτώματα τα οποία εμφανίζονται κατά κόρον είναι η μπουκωμένη μύτη, η καταρροή , το φτέρνισμα, η φαγούρα στη μύτη και στα μάτια στο πρωινό μας ξύπνημα.

Τα συμπτώματα αυτά εμφανίζονται σε όλη τη διάρκεια του έτους, ειδικά στους φθινοπωρινούς αλλά και στους χειμερινούς μήνες, ανάλογα με τις συνθήκες υγρασίας.‌

Στην Different Service χρησιμοποιούμε ιδιόκτητα μηχανήματα καθαρισμού με παλμούς τα οποία καθαρίζουν σε βάθος τα στρώματα, τα χαλιά, τις μοκέτες και τους καναπέδες και μπορούν να αφαιρεθούν ακόμη και τρίχες από τα κατοικίδια.‌

Επίσης στην Different Service λόγω των ιδιόκτητων μηχανημάτων καθαρισμού μπορούν να αφαιρεθούν ακόμη και ακαθαρσίες από κατοικίδια.

Μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 932 8019 και 6980 559 248 ή ακόμη και να μας στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι, ώστε να αναλάβουμε τον προγραμματισμό για την διαδικασία του βιοκαθαρισμού και της απομάκρυνσης από τα ακάρεα κατόπιν συνεννόησης, ώστε να έχετε ένα καθαρό σπίτι, με αποτέλεσμα ένα πιο υγιεινό χώρο.

Η Different Service αναλαμβάνει τον βιοκαθαρισμό χαλιών μοκετών στρωμάτων καναπέδων και απομάκρυνση ακάρεων σε όλη την Αθήνα Αττική και στις περιοχές Καλύβια Καπανδρίτι Κάντζα Κερατέα Κορωπί Μαρκόπουλο Παιανία Πικέρμι Πόρτο Ράφτη Σπάτα Ωρωπός Αγία Παρασκευή Άνοιξη Αφίδνες Βριλήσσια Γέρακας Γκύζη Γλυκά Νερά Δροσιά Εκάλη Ηράκλειο Κηφισιά Κολωνάκι Λυκόβρυση Μαρούσι Μελίσσια Νέα Φιλαδέλφεια Νέο Ψυχικό Παλλήνη Παπάγου Πεύκη Πολιτεία Χαλάνδρι Χολαργός Φιλοθέη Άγιος Δημήτριος Άλιμος Αργυρούπολη Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη Βάρκιζα Βύρωνας Γλυφάδα Δάφνη Ελληνικό Ζωγράφου Ηλιούπολη Ιλίσια Καισαριανή Καλλιθέα Καρέας Μοναστηράκι Νέα Σμύρνη Νέος Κόσμος Παγκράτι Παλαιό Φάληρο Πλάκα Υμηττός Αγία Βαρβάρα Άγιοι Ανάργυροι Αιγάλεω Αμπελόκηποι Αμφιάλη Ανάκασα Ασπρόπυργος Αχαρνών Βαρυμπόμπη Γαλάτσι Δραπετσώνα Ελευσίνα Θρακομακεδόνες Ίλιον Καματερό Κερατσίνι Κολωνός Κορυδαλλός Κουκάκι Κυψέλη Μάνδρα Μεταμόρφωση Μοσχάτο Νέα Ιωνία Νέα Χαλκηδόνα Πατήσια Πειραιάς Περιστέρι Πέραμα Πετράλωνα Πετρούπολη Ρέντης Σεπόλια Ταύρος Χαϊδάρι.

Scroll to Top