Καθαρισμός στρώματος - στρωμάτων

Βιοκαθαρισμός στρωμάτων καναπέδων και απομάκρυνση ακάρεων

Βιοκαθαρισμός στρωμάτων καναπέδων και απομάκρυνση ακάρεων

Μέσα από τις έρευνες που έχουν γίνει σε παγκόσμια κλίμακα στα στρώματα του κρεβατιού είτε σε παιδικό είτε σε ενήλικο μπορεί να φιλοξενηθούν  περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια ακάρεα σκόνης, τα οποία πολλαπλασιάζονται γρήγορα και  προκαλούν αλλεργίες.

Τα ακάρεα οικιακής σκόνης που υπάρχουν στο σπίτι είναι ένα είδος βλαβερού μικροοργανισμού που δημιουργούνται στα στρώματα του κρεβατιού.

Τα ακάρεα οικιακής σκόνης έχουν 8 πόδια, είναι αόρατα στο ανθρώπινο μάτι καθώς είναι 0,3 χιλιοστά, άλλα δεν έχουν μάτια δηλαδή είναι τυφλά, άλλα έχουν μέχρι και 5 μάτια. Άλλα έχουν στόμα και άλλα έχουν μικρά δόντια. Πρόκειται για αρθρόποδα μικροσκοπικού μεγέθους.

Σε ένα μονό στρώμα ύπνου μπορεί να υπάρχουν
έως και 10.000.000 ακάρεα.

Ακάρεα στο στρώμα

Δηλαδή όταν κάποιος ενήλικας που είναι ευαίσθητος στα ακάρεα και έρχεται σε επαφή με τις ουσίες που παράγονται από αυτά, τότε μπορεί να εμφανιστούν κάποια από τα συμπτώματα όπως το κοκκίνισμα των ματιών, της φαγούρας, της αλλεργικής ρινίτιδας, του άσθματος, ακόμη και δερματικού ερεθισμού.

Τα πιο συχνά συμπτώματα τα οποία εμφανίζονται κατά κόρον είναι:

  1. η  μπουκωμένη μύτη
  2. η κατταροή
  3. το φτέρνισμα
  4. η φαγούρα στη μύτη και στα μάτια στο πρωινό μας ξύπνημα.

Τα συμπτώματα αυτά εμφανίζονται σε όλη τη διάρκεια του έτους, ειδικά στους φθινοπωρινούς αλλά και στους χειμερινούς μήνες, ανάλογα  με τις συνθήκες υγρασίας.

‌Στην Different Service χρησιμοποιούμε ιδιόκτητα μηχανήματα καθαρισμού με παλμούς τα οποία καθαρίζουν σε βάθος τα στρώματα και  τους καναπέδες και μπορούν να αφαιρεθούν ακόμη και τρίχες από τα κατοικίδια.
‌Επίσης στην Different Service λόγω των ιδιόκτητων μηχανημάτων καθαρισμού μπορούν να αφαιρεθούν ακόμη και ακαθαρσίες από κατοικίδια.

Μπορείτε να  μας καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 932 8019 και 6980 559 248 ή ακόμη και να μας στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι,  ώστε να αναλάβουμε τον προγραμματισμό για την  διαδικασία του βιοκαθαρισμού και της απομάκρυνσης από τα ακάρεα κατόπιν συνεννόησης, ώστε να έχετε ένα καθαρό σπίτι, με αποτέλεσμα ένα πιο υγιεινό χώρο.

Οι περιοχές που εξυπηρετούμε είναι σε Αθήνα και Πειραιά καθώς επίσης και σε άλλες περιοχές κατόπιν συνεννόησης.

Scroll to Top