υπηρεσία παροχής τομέα καθαρισμός σπιτιού

Καθαρισμός σπιτιού από εξειδικευμένο συνεργείο

Ο καθαρισμός σπιτιού είναι μία από τις υπηρεσίες παροχής που προσφέρει η Different Service με εξειδικευμένο συνεργείο.

Το προσωπικό της Different Service είναι ελληνικό καθώς επίσης και τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι επαγγελματικά. Η ποιότητα και η ποσότητα των απορρυπαντικών τηρούν τις οδηγίες του κατασκευαστή ώστε να έχουμε τα σωστά αποτελέσματα.

Η παροχή των υπηρεσιών μας είναι καθ όλη την διάρκεια του έτους (12 μήνες), με πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Ο εξοπλισμός μας είναι ιδιόκτητος.

Υπηρεσία παροχής τομέα καθαρισμός σπιτιού

Κατά την επίσκεψη μας στον χώρο για τον τομέα παροχής στον καθαρισμό σπιτιού από το συνεργείο καθαρισμού και εφόσον, έχουμε καταγράψει τις ανάγκες καθαρισμού, μετά από καθορισμένη ημερομηνία , αναλαμβάνουμε να ξεκινήσουμε τον εντατικό και σωστό καθαρισμό του.

Εργασίες που κάνουμε

Οι εργασίες που κάνουμε για τον γενικό καθαρισμό του σπιτιού περιλαμβάνουν:

Το σκούπισμα σε όλο τον χώρο του σπιτιού με ηλεκτρική σκούπα τόσο στο δάπεδο όσο και στα χαλιά.

Καθαρίζουμε τα παράθυρα, τις πόρτες του σπιτιού, τους διακόπτες, αδειάζουμε όλα τα καλάθια και επιπλέον τα καθαρίζουμε με ειδικό υγρό για την αποφυγή μικροβίων, καθαρίζουμε τα σώματα θέρμανσης καθώς και τα κλιματιστικά, τον χώρο του σαλονιού ( η τραπεζαρία με τις καρέκλες) τον χώρο της κουζίνας (οι πάγκοι, τον νεροχύτη, την ηλεκτρική κουζίνα καθώς επίσης και τον φούρνο, το ψυγείο, το φουρνάκι μικροκυμάτων, τα ντουλάπια, το τραπέζι της κουζίνας με τις καρέκλες, τον απορροφητήρα) το μπάνιο ( ο νιπτήρας, ο καθρέπτης, η μπανιέρα, η τουαλέτα, οι πετσετοκρεμάστρες). Επίσης προαιρετικά γίνεται και ο καθαρισμός των τοίχων.

Ακόμη αναλαμβάνουμε προγράμματα για τον καθαρισμό ή ακόμη και για την συντήρηση της μονοκατοικίας ή της μεζονέτας σε εβδομαδιαία ή και σε μηνιαία βάση σύμφωνα πάντοτε με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.