Οι καθαρισμοί κτιρίων – επαγγελματικού χώρων αποτελεί το Α και το Ω για μία επιχείρηση που θέλει να προβάλει μια καλή εικόνα στους πελάτες της. Φυσικά ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων που σας προσφέρει το συνεργείο μας δεν στοχεύει μόνο στην εικόνα αυτή.Οι υπηρεσίες καθαρισμού που αφορούν  εργασιακούς χώρους, γραφεία, εταιρείες κλπ. έχουν ως βασικό στόχο την εξασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών υγιεινής τόσο για εσάς και τους υπαλλήλους σας, όσο και για το κοινό που επισκέπτεται την επιχείρησή σας.

Στατιστικά που αφορούν την καθαριότητα επαγγελματικών χώρων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρωνΓια να κατανοήσετε πόσο σημαντική και απαραίτητη είναι οι καθαρισμοί κτιρίων επαγγελματικής δραστηριότητας, ετοιμάσαμε μια λίστα με τα σημαντικότερα στατιστικά. Τα στατιστικά αυτά, όσο και αν σας φανούν  υπερβολικάμ προκύπτουν ύστερα από αξιόπιστες έρευνες.Ένα ποντίκι υπολογιστή φιλοξενεί τρεις φορές περισσότερα μικρόβια από ένα καπάκι τουαλέτας. Ναι καλά ακούσατε, τρεις φορές περισσότερο! Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με τα υπόλοιπα δεδομένα που θα αναλύσουμε παρακάτω σχετικά με τα βακτήρια που ζουν σε έναν επαγγελματικό χώρο.
  • Ένα γραφείο σε επαγγελματικό χώρο, είναι στην πραγματικότητα 400 φορές πιο βρώμικο από το μέσο κάθισμα τουαλέτας. Σοκαριστήκατε; Μάλιστα, υπάρχουν περίπου 10 εκατομμύρια βακτήρια τα οποία ζουν στον επαγγελματικό σας χώρο.
  • Περίπου το 80% των κοινών λοιμώξεων μεταδίδονται με άγγιγμα. Αυτό σημαίνει ότι τα μικρόβια εξαπλώνονται πιθανώς κάθε φορά που αγγίζετε κάτι στο γραφείο.
  • Το μέσο πληκτρολόγιο ενός υπολογιστή φιλοξενεί περίπου 7500 βακτήρια και το 11% των εργαζομένων γραφείου δεν τα καθαρίζει ποτέ! Λιγότερο από τα μισά άτομα απολυμαίνουν μόνο το πληκτρολόγιό τους λιγότερο από μία φορά το μήνα. Έχει ειπωθεί ότι ιοί όπως η γρίπη μπορούν να επιβιώσουν ορισμένες φορές και περισσότερο από 24 ώρες!
Το τηλέφωνο, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι του υπολογιστή σας είναι τα πιο κοινά σημεία για βακτήρια. Ωστόσο δεν είναι τα μόνα. Σκεφτείτε πόσα ακόμη αντικείμενα και μέρη του εξοπλισμού αγγίζετε καθημερινά;

Πως να καταστεί ένας επαγγελματικός χώρος ασφαλής;

Οι καθαρισμοί κτιρίων που στεγάζουν επιχειρήσεις και καταστήματα, θα πρέπει να φροντίζουν για την καθαριότητα και την απολύμανση του χώρου ανά τακτά διαστήματα. Φυσικά δεν είναι εφικτό για κάθε επιχείρηση να ανταπεξέλθει στις ανάγκες για καθαρισμό, με το υφιστάμενο προσωπικό που διαθέτει.Ο καλύτερο τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι ο επαγγελματικός σας χώρος είναι καθαρός και ασφαλής, δεν έχετε παρά να προσλάβετε ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού. Μια εταιρεία καθαρισμού είναι σε θέση να αναλάβει όλες τις εργασίες καθαριότητας που απαιτούνται σε έναν επαγγελματικό χώρο, ένα γραφείο ή ένα κατάστημα.Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, είναι η σύναψη συνεργασίας με μια εταιρεία που είναι σε θέση να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά, προσφέροντάς σας υπηρεσίες καθαρισμού υψηλής ποιότητας. Η ανταπόκριση σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να είναι άμεση και οι εργασίες καθαρισμού να μην δυσκολεύουν την εργασία των υπαλλήλων.

Καθαρισμοί κτιρίων – επαγγελματικών χώρων από την Different Service

Στην εταιρεία καθαρισμού Different Service είμαστε περήφανοι για τις πολυάριθμες συνεργασίες μας στον επαγγελματικό κλάδο. Το συνεργείο μας συνεργάζεται καθημερινά με μια πληθώρα επιχειρήσεων, φροντίζοντας για την βέλτιστη καθαριότητα του χώρου και φυσικά για την εξασφάλιση ενός υγιεινού περιβάλλοντος για τους υπαλλήλους.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ενότητα Καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων καθώς και να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου το έμπειρο προσωπικό μας  να σας ενημερώσει κατάλληλα για όλη την διαδικασία.
Scroll to Top