Καθαρισμός μονοκατοικιών, πολυκατοικιών, επαγγελματικών χώρων, φωταγωγών κλπ.

Το συνεργείο καθαρισμού Different Service, με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση, παρέχει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες καθαρισμού για κάθε είδους χώρο. Οι σωστές εργασίες του καθαρισμού δεν είναι η μισή αλλά ολόκληρη “αρχοντιά”. Αυτός είναι και ο λόγος που δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.

Στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαρισμού που σας προσφέρει η εταιρεία μας, συμπεριλαμβάνεται ο αρχικός καθαρισμός, ο γενικός καθαρισμός και ο ειδικός καθαρισμός πολυκατοικίας – μονοκατοικίας και επαγγελματικών χώρων. Όλες μας οι εργασίες εκτελούνται με την χρήση επαγγελματικών μηχανημάτων και υλικών καθαρισμού υψηλής ποιότητας, που εξασφαλίζουν το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Στόχος των υπηρεσιών μας η βελτίωση της υγιεινής και γενικά της διαβίωσης σε έναν χώρο, είτε πρόκειται για χώρο κύριας κατοικίας, είτε για εργασιακό – επαγγελματικό χώρο. Για να το επιτύχουμε αυτό, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και την εξειδίκευση του προσωπικού που απαρτίζουν το συνεργείο μας. Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους βασικότερους λόγους, για τους οποίους οι υπηρεσίες καθαρισμού που σας προσφέρουμε μας αποτελούν και την πλέον κατάλληλη επιλογή.

Οι υπηρεσίες Καθαρισμού που Προσφέρουμε

Καθαρισμός Μονοκατοικιών

Ο καθαρισμός του κύριου χώρου κατοικίας αποτελεί μία από τις βασικότερες εργασίες που προσφέρει η εταιρεία μας. Ένα καθαρό σπίτι προσφέρει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων στους ιδιοκτήτες ή τους ενοίκους που διαμένουν σε αυτό. Βασικός μας στόχος πάντοτε, η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας.

Για να το επιτύχουμε αυτό, φροντίζουμε πάντα να χρησιμοποιούμε τα πλέον κατάλληλα υλικά καθαρισμού, σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και φυσικά έναν έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Έτσι, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την αποτελεσματικότητα κάθε καθαρισμού μονοκατοικιών που αναλαμβάνουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος του καθαρισμού μονοκατοικιών, καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 932 8019 και 6980 559 248.

Καθαρισμός μονοκατοικιών - Υπηρεσίες καθαρισμού

Καθαρισμός Πολυκατοικιών

Καθαρισμός πολυκατοικίας μονοκατοικίας
  • Τα υλικά καθαρισμού δεν τα επιβαρύνεστε.
  • Η πολυκατοικία σας απαλλάσσεται από ΕΦΚΑ κλπ.
  • Υπηρεσίες καθαρισμού με εγγύηση αποτελεσμάτων.

Οι υπηρεσίες καθαρισμού των κοινόχρηστων χώρων των πολυκατοικιών που αναλαμβάνει το συνεργείο μας, γίνεται με τρόπο, ώστε η κάθε πολυκατοικία να μένει πλήρως ικανοποιημένη ανάλογα με το πρόγραμμα καθαρισμού και σύμφωνα με τις ανάγκες ( συχνότητα καθαρισμού).

Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι επαγγελματικά. Η ποιότητα και η ποσότητα των απορρυπαντικών τηρούν τις οδηγίες του κατασκευαστή ώστε να έχουμε τα σωστά αποτελέσματα.

Κατά την διαδικασία του καθαρισμού γίνεται πρώτα το σκούπισμα όπου και τινάζονται τα πατάκια που υπάρχουν σε κάθε όροφο, καθαρίζονται οι κουπαστές, μετά γίνεται ο καθαρισμός στα παράθυρα και στους διακόπτες, ακολουθεί το σφουγγάρισμα όλου του κλιμακοστασίου.

Στο τέλος γίνεται και ο καθαρισμός του ανελκυστήρα όπου και αρωματίζεται ο θάλαμος , μετά γίνεται καθαρισμός κεντρικής εισόδου, καθώς επίσης ο καθαρισμός και το πλύσιμο πυλωτής εάν υπάρχει.

Καθαρισμός και Βάψιμο Φωταγωγών

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό φωταγωγών, απομακρύνοντας πρώτα οτιδήποτε ακαθαρσίες υπάρχουν (μπάζα, χαρτιά, σακούλες πλαστικές ή και απορριμάτων) και στη συνέχεια, ακολουθεί το βάψιμο σε ύψος έως και 1,5 μέτρο με κόστος από 25 Ευρώ με Φ.Π.Α.

Στην περίπτωση αυτή ο διαχειριστής που είναι υπεύθυνος για την σωστή λειτουργία της πολυκατοικίας είναι υποχρεωμένος να μεριμνά και για την υγιεινή και των φωταγωγών της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος για τις υπηρεσίες καθαρισμού φωταγωγών και για προγραμματισμό ραντεβού καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 932 8019 και 6980 559 248.

Καθαρισμός Στρωμάτων, καναπέδων και χαλιών

Αναλαμβάνεται ο καθαρισμός στρωμάτων – καναπέδων από έμπειρο συνεργείο. Ο καθαρισμός στρωμάτων καθώς επίσης και των καναπέδων γίνεται γιατί μαζεύονται ακάρεα, τρίχες, τρίχες από κατοικίδια (όπως σκυλοι, γάτες)οσμές, κλπ..  

Δυστυχώς δεν υπάρχει σπίτι χωρίς σκόνη. Αυτή η συνηθισμένη σκόνη απαρτίζεται από μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ουσιών και αποτελεί μια εξαιρετικά συχνή αιτία αλλεργίας. Η κύρια πηγή αλλεργιογόνων ουσιών της οικιακής σκόνης είναι τα ακάρεα. 

Ο βιολογικός καθαρισμός των καναπέδων καθώς επίσης και ο βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων βοηθά σε αυτό ώστε να απομακρύνονται τα ακάρεα.

Καθαρισμός Δαπέδου

Υπηρεσίες καθαρισμού δαπέδου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει και τον καθαρισμό εξωτερικού ή εσωτερικού δαπέδου με τα καλύτερα αποτελέσματα. Ο καθαρισμός δαπέδου σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου, εάν γίνει με τον κατάλληλο τρόπο και τον ενδεδειγμένο εξοπλισμό, είναι σε θέση να προσφέρει τεράστια οφέλη σε έναν χώρο.

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού, αναλαμβάνει τον καθαρισμό δαπέδων για κάθε χώρο.

Υπηρεσίες καθαρισμού ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες

Οι ανωτέρω υπηρεσίες καθαρισμού αποτελούν μόνο ένα δείγμα των συνολικών εργασιών που σας προσφέρει η εταιρεία Different Service. Ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου, είτε πρόκειται για χώρο κατοικίας είτε επαγγελματικού χώρου, οι εργασίες μας προσαρμόζονται στα δικά σας δεδομένα. Στόχος των εξατομικευμένων υπηρεσιών μας είναι φυσικά η πλήρης ικανοποίησή σας και η εξασφάλιση ενός ασφαλή και υγιεινού χώρου.

Scroll to Top