ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, Συνεργείo καθαρισμού και συντήρηση καυστήρα Different Service

Οι σωστές εργασίες του καθαρισμού δεν είναι η μισή αλλά ολόκληρη < <αρχοντιά>> γιατί το εξειδικευμένο συνεργείο του καθαρισμού μας εργάζεται ευσυνείδητα.

Αναλαμβάνουμε τον αρχικό καθαρισμό πολυκατοικίας/μονοκατοικίας, τον γενικό καθαρισμό της πολυκατοικίας/μονοκατοικίας ή τον ειδικό καθαρισμό της μονοκατοικίας, της πολυκατοικίας αλλά και των επαγγελματικών χώρων, όπου γίνονται όλες οι εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν με επαγγελματικά μηχανήματα, καθώς επίσης και τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι επαγγελματικά. Η ποιότητα και η ποσότητα των απορρυπαντικών τηρούν τις οδηγίες του κατασκευαστή ώστε να έχουμε τα σωστά αποτελέσματα.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Οι υπηρεσίες για τον καθαρισμό που αναλαμβάνει το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού σπιτιού,  γίνεται έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης/ενοικιαστής να μείνει πλήρως ικανοποιημένος.

Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι επαγγελματικά. Η ποιότητα και η ποσότητα των απορρυπαντικών τηρούν τις οδηγίες του κατασκευαστή ώστε να έχουμε τα σωστά αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 932 8019 και 6980 559 248.

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, Συνεργείo καθαρισμού και συντήρηση καυστήρα Different Service

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων των πολυκατοικιών που αναλαμβάνει το συνεργείο καθαρισμού γίνεται έτσι, ώστε η κάθε πολυκατοικία να μένει πλήρως ικανοποιημένη ανάλογα με το πρόγραμμα καθαρισμού και σύμφωνα με τις ανάγκες ( συχνότητα καθαρισμού).

Τα υλικά καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι επαγγελματικά. Η ποιότητα και η ποσότητα των απορρυπαντικών τηρούν τις οδηγίες του κατασκευαστή ώστε να έχουμε τα σωστά αποτελέσματα..

Κατά την διαδικασία του καθαρισμού γίνεται πρώτα το σκούπισμα  όπου και τινάζονται τα πατάκια που υπάρχουν σε κάθε όροφο, καθαρίζονται οι κουπαστές, μετά γίνεται ο καθαρισμός στα παράθυρα και στους διακόπτες, ακολουθεί το σφουγγάρισμα όλου του κλιμακοστασίου.

Στο τέλος γίνεται και ο καθαρισμός  του ανελκυστήρα όπου και αρωματίζεται ο θάλαμος , μετά γίνεται καθαρισμός κεντρικής εισόδου, καθώς επίσης ο καθαρισμός και το πλύσιμο πυλωτής εάν υπάρχει.


Τα υλικά καθαρισμού δεν τα επιβαρύνεστε.
Η πολυκατοικία σας απαλλάσσεται από ΕΦΚΑ κλπ.

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, Συνεργείo καθαρισμού και συντήρηση καυστήρα Different Service

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΨΙΜΟ ΦΩΤΑΓΩΓΩΝ

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό έκαστου φωταγωγού, απομακρύνοντας πρώτα οτιδήποτε ακαθαρσίες υπάρχουν ( μπάζα, χαρτιά, σακούλες πλαστικές ή και απορριμάτων) και μετά, ακολουθεί το βάψιμο έκαστου φωταγωγού και σε ύψος μέχρι 1,5 μέτρο με κόστος από 25 Ευρώ με Φ.Π.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος και για ραντεβού καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 932 8019 και 6980 559 248.

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, Συνεργείo καθαρισμού και συντήρηση καυστήρα Different Service

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ - ΚΑΝΑΠΕΔΩΝ

Αναλαμβάνεται ο καθαρισμός στρωμάτων – καναπέδων από έμπειρο συνεργείο

Ο καθαρισμός στρωμάτων καθώς επίσης και των καναπέδων γίνεται γιατί μαζεύονται ακάρεα, τρίχες, τρίχες από κατοικίδια (όπως σκυλοι, γάτες)οσμές, κλπ..  

Δυστυχώς δεν υπάρχει σπίτι χωρίς σκόνη. Αυτή η συνηθισμένη σκόνη απαρτίζεται από μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ουσιών και αποτελεί μια εξαιρετικά συχνή αιτία αλλεργίας. Η κύρια πηγή αλλεργιογόνων ουσιών της οικιακής σκόνης είναι τα ακάρεα. Ο βιολογικός καθαρισμός των καναπέδων καθώς επίσης και ο βιολογικός καθαρισμός των στρωμάτων βοηθά σε αυτό ώστε να απομακρύνονται τα ακάρεα.

Διαβάστε περισσότερα...

Call Now Button