Συνεργείο καθαρισμού πολυκατοικιών και κοινόχρηστων χώρων

Ο γενικός καθαρισμός πολυκατοικίας αποτελεί μια απαραίτητη διαδικασία προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη υγιεινή των κοινόχρηστων χώρων. Μάλιστα, σε περιπτώσεις όπου οι ένοικοι είναι αρκετοί, οι υπηρεσίες καθαρισμού πολυκατοικιών θα πρέπει να  γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Κάτι που φυσικά δεν είναι πάντα εύκολο να πραγματοποιηθεί από τους ίδιους του ένοικους.

Φυσικά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, αφού το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να αναλάβει άμεσα και αποτελεσματικά, τον καθαρισμό της δικής σας πολυκατοικίας, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Τι περιλαμβάνει ο καθαρισμός πολυκατοικίας και κοινόχρηστων χώρων;

Αρχικά, αφού επικοινωνήσετε με το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού πολυκατοικιών της εταιρείας μας, θα προγραμματίσουμε μια δωρεάν επίσκεψη στον χώρο σας. Στόχος μας να μελετήσουμε τις ανάγκες και της ιδιαιτερότητες της δικής σας πολυκατοικίας, ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά. Ανάλογα με τις ανάγκες, ο καθαρισμός πολυκατοικιών μπορεί να γίνει είτε εφάπαξ, είτε να σας προσφέρουμε ένα εβδομαδιαίο – μηνιαίο πλάνο.

Το έμπειρο προσωπικό μας, διαθέτει όλη την απαραίτητη εμπειρία και προϋπηρεσία, προκειμένου να ολοκληρώσει τον καθαρισμό πολυκατοικιών με άριστα αποτελέσματα. Προκειμένου να παρέχουμε το αποτέλεσμα αυτό, ο καθαρισμός πολυκατοικίας περιλαμβάνει όλους τους κοινόχρηστους χώρους και συγκεκριμένα:

 • Παράθυρα, εσωτερικά και εξωτερικά.
 • Εξώπορτα και πόρτες διαμερισμάτων.
 • Διαδρόμους και σκάλες.
 • Λεβητοστάσιο – Κλιμακοστάσιο.
 • Χώρος κεντρικής εισόδου.
 • Ασανσέρ.
 • Πεζοδρόμιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους χώρους που αναλαμβάνουμε καθώς και τις εργασίες που θα πραγματοποιήσουμε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 932 8019 και 6980 559 248 ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας.

Καθαρισμός πολυκατοικιών από εξειδικευμένο συνεργείο

καθαρισμός πολυκατοικιών

Το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού της εταιρείας μας, με την χρήση του πλέον κατάλληλου εξοπλισμού και προϊόντων υψηλής ποιότητας, θα φροντίσει για την βέλτιστη καθαριότητα της πολυκατοικίας σας. 

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση για τα υλικά καθαρισμού.

Ως πιστοποιημένη εταιρεία καθαρισμού, η Different Service τηρεί τις υψηλότερες προδιαγραφές και ακολουθεί όλα τα μέτρα υγιεινής. Σύμφωνα πάντα με τα όσα προβλέπονται από τους αρμόδιους φορείς, το προσωπικό μας θα εξασφαλίσει το καλύτερο αποτέλεσμα , προκειμένου οι κοινόχρηστη χώροι να λάβουν και την φροντίδα που χρειάζονται.

Καθαρισμός πολυκατοικιών – κοινόχρηστων χώρων χωρίς καταβολή εισφορών

Το συνεργείο καθαρισμού της εταιρείας μας ακολουθεί αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής, σύμφωνα με τα όσα προβλέπουν οι αρμόδιοι φορείς του τομέα Υγείας. Το προσωπικό μας χρησιμοποιεί γάντια, μάσκα καθώς και αντισηπτικό, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την μέγιστη ασφάλεια.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε όλα τα μέτρα ασφαλείας καθώς και στην ποιότητα του αποτελέσματος. Στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό σπιτιού με τρόπο όχι μόνο να φαίνεται καθαρό, αλλά να είναι. Άλλωστε, στην εποχή που διανύουμε, η υγιεινή παίζει έναν καθοριστικό παράγοντα που δεν θα πρέπει κανείς μας να αγνοήσει.

Γιατί να επιλέξετε τον συνεργείο καθαρισμού πολυκατοικιών της Different Service

Η εταιρεία μας, στην πολυετή της πορεία στον χώρο του καθαρισμού κτιρίων, έχει καταφέρει να φτάσει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της στον μέγιστο βαθμό. Το συνεργείο μας διαθέτει όλη την απαραίτητη εμπειρία και την εξειδίκευση, προκειμένου να ολοκληρώσει αποτελεσματικά των καθαρισμό κάθε είδους πολυκατοικίας.

Επιπροσθέτως, ο καθαρισμός πολυκατοικίας, αποτελεί μία από τις βασικότερες υπηρεσίες που παρέχουμε εδώ και πολλά χρόνια. Το πλήθος των ευχαριστημένων πελατών μας είναι και η απόδειξη των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχουμε.

συνεργείο καθαρισμού πολυκατοικιών και κοινόχρηστων χώρων

Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στις ανάγκες του εκάστοτε χώρου, εξασφαλίζοντάς σας την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής. Ο καθαρισμός πολυκατοικιών άλλωστε δεν είναι μια πολυτέλεια. Αποτελεί μια βασική ανάγκη. Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρεία μας θα σας τον παρέχει στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καθαρισμό πολυκατοικίας, καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 932 8019 και 6980 559 248.

Συνεργείο καθαρισμού πολυκατοικίας για Αθήνα, Πειραιά και προάστια

Καθαρισμός πολυκατοικίας

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον  καθαρισμό πολυκατοικιών σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Με άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες σας, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού στις κάτωθι περιοχές:

 • Αθήνα Κέντρο
 • Πειραιάς
 • Δυτική Αττική
 • Ανατολική Αττική
 • Νότια Προάστια
 • Βόρεια Προάστια

Σε όποια περιοχή και αν αναζητάτε για καθαρισμό πολυκατοικίας, το συνεργείο της Different Service είναι σε θέση να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα που έχει συμφωνηθεί, χωρίς καμία απολύτως καθυστέρηση.

Scroll to Top