Καθαρισμός φωταγωγών και άσπρισμα σε Αθήνα, Πειραιά και Προάστια

Ο καθαρισμός φωταγωγού και άσπρισμα αποτελεί μια υπηρεσία που διενεργείτε τόσο σε μια πολυκατοικία όσο και μονοκατοικία. Ανάλογα με την κατασκευή του κτιρίου, μπορεί  να υπάρχει ένας φωταγωγός ή και περισσότεροι.

Καθαρισμός φωταγωγού και άσπρισμα

Οι φωταγωγοί περιλαμβάνονται στα κοινόχρηστα μέρη της πολυκατοικίας ή γενικά ενός κτιρίου. Κατά συνέπεια, ο διαχειριστής της πολυκατοικίας, είναι υπεύθυνος για την σωστή λειτουργία και την καθαριότητά της. Αυτό σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος να μεριμνά για την σωστή υγιεινή και των καθαρισμό των φωταγωγών της πολυκατοικίας που διαχειρίζεται.

Οι λόγοι για να φροντίσετε και τον τακτικό καθαρισμό του φωταγωγού είναι πάρα πολύ. Παρακάτω θα αναλύσουμε τους δύο σημαντικότερους.

Εστία μόλυνσης σε φωταγωγό

Ο φωταγωγός αποτελεί ένα μέρος που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και φροντίδας. Πολύ συχνά, μετατρέπεται σε εστία μόλυνσης, τόσο από τα περιττώματα περιστεριών,  όσο  και από διάφορα παράσιτα και μικρόβια, σκουπίδια, λάσπες κλπ. Αυτό σημαίνει ότι ανά τακτά διαστήματα, θα πρέπει να πραγματοποιείται ένας πλήρης καθαρισμός φωταγωγού και άσπρισμα, ώστε να εξασφαλιστούν τα βέλτιστα επίπεδα υγιεινής και καθαριότητας.

Ο καθαρισμός των φωταγωγών καθώς και το άσπρισμα ενός φωταγωγού, αποτελούν εργασίες που θα εξαλείψουν έναν μεγάλο αριθμό προβλημάτων, είτε πρόκειται για τον χώρο μιας πολυκατοικίας, είτε οποιοδήποτε άλλου κτιρίου. Άλλωστε, ο καθαρισμός του φωταγωγού είναι υποχρεωτικός ώστε να εξασφαλιστεί η καλή υγιεινή όλων των ενοίκων – ιδιοκτητών μιας πολυκατοικίας.

Ακόμη και όταν ο φωταγωγός δεν έχει πρόσβαση στα διαμερίσματα, η συγκεκριμένη εργασία θα πρέπει να εντάσσεται σε ένα ετήσιο πλάνο καθαρισμού. Άλλωστε, οι υπηρεσίες καθαρισμού που αφορούν τον χώρο του φωταγωγού, θα σας γλιτώσει από έναν μεγάλο αριθμό προβλημάτων, συμπεριλαμβανομένου και της δυσοσμίας.

Καθαρισμός φωταγωγών από Άσχημη οσμή

Ένα από τα συχνότερα φαινόμενα όταν παραλείπεται ο καθαρισμός φωταγωγών, είναι η εμφάνιση δυσοσμίας. Η άσχημη αυτή οσμή που συσσωρεύεται στον φωταγωγό ενός κτιρίου, έχει ως αποτέλεσμα την προσέλκυση ζωυφίων. Αυτά με την σειρά τους θα προσελκύσουν τρωκτικά και διάφορα έντομα με αποτέλεσμα να μεγαλώσει το πρόβλημα της άσχημης οσμής.

Φυσικά το πρόβλημα αυτό δεν θα περιοριστεί μόνο στον φωταγωγό. Εάν δεν ληφθούν εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα από ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού, τότε το πρόβλημα της άσχημης οσμής και των μικροβίων θα επεκταθεί και στα διαμερίσματα των ενοίκων. Κάτι που φυσικά θα δημιουργήσει κίνδυνο για την δημόσια υγεία του κτιρίου ή της πολυκατοικίας και φυσικά έντονα παράπονα κατά του διαχειριστή.

Καθαρισμός φωταγωγών κτιρίων
φωτοαγωγός - Καθαρισμός φωταγωγών

Η Different Service αποτελεί μια κορυφαία εταιρεία καθαρισμού στην περιοχή της Αττικής. Το εξειδικευμένο μας συνεργείο αναλαμβάνει τον καθαρισμό φωταγωγού, καθώς και την απομάκρυνση των διαφόρων απορριμμάτων που προαναφέραμε. Εν συνεχεία, αφού ολοκληρωθεί ο πλήρης καθαρισμός και η απολύμανση του χώρου, αναλαμβάνουμε το άσπρισμα σε κάθε φωταγωγό με ασβέστη, από την βάση του και σε ύψος έως και 1,5 μέτρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος καθαρισμού φωταγωγών, καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 932 8019 και 6980 559 248. Το προσωπικό μας θα απαντήσει άμεσα στην κλήση σας και θα προγραμματίσει μια επίσκεψη στον χώρο σας.

Καθαρισμός Φωταγωγού στην Αττική

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού φωταγωγών σε όλη την περιοχή της Αττικής. Με γνώμονα την άμεση ανταπόκριση και την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, αναλαμβάνουμε να απομακρύνουμε από τον φωταγωγό της πολυκατοικίας σας κάθε εστία μόλυνσης και άσχημων οσμών.

Είτε βρίσκεστε στον Πειραιά, είτε στο κέντρο της Αθήνας, είτε ακόμη και σε οποιαδήποτε περιοχή των προαστίων, το εξειδικευμένο μας συνεργείο είναι σε θέση να μεταβεί στον προγραμματισμένο χώρο και να σας προσφέρει υψηλής ποιότητας καθαρισμό του φωταγωγού της πολυκατοικίας σας.

Αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε είναι ότι ο καθαρισμός φωταγωγού αποτελεί μια αναγκαία εργασία προκειμένου να εξασφαλιστεί η υγιεινή των ενοίκων, ακόμη και αν δεν έχουν πρόσβαση στον φωταγωγό. Αυτός είναι και ο λόγος που στην Different Service, σας παρέχουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις καθαρισμού, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Κατανοούμε ότι η υγεία αποτελεί το σημαντικότερο αγαθό όλων και φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την καθαριότητα και την υγιεινή του χώρου σας, περιορίζοντας τυχόν ασθένειες από την εξάπλωση μικροβίων.

Scroll to Top