Εσωτερικός και Εξωτερικός καθαρισμός δαπέδου

Ο καθαρισμός δαπέδων αποτελεί μια βασική υπηρεσία προκειμένου να εξασφαλίσουν την αισθητική ενός χώρου, τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού. Εάν έχετε δοκιμάσει να καθαρίσετε κάποιο δάπεδο μόνοι σας, θα έχετε παρατηρήσει ότι η διαδικασία απαιτεί εξειδικευμένα μηχανήματα προκειμένου να επιφέρει σωστά αποτελέσματα.

Είτε πρόκειται για καθαρισμό δαπέδου σπιτιού και κήπου, είτε για κάποιον επαγγελματικό χώρο, θα συμφωνήσετε και εσείς ότι ο καθαρισμός δαπέδων είναι σε θέση να αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου και να τον αναδείξει. Προκειμένου όμως να επέλθει και το ανάλογο αποτέλεσμα και ανάλογα με το είδος του δαπέδου που πρέπει να καθαριστεί, απαιτείται η χρήση ειδικού πλυστικού μηχανήματος.

Καθαρισμός δαπέδων ανάλογα με το είδος

Ο καθαρισμός δαπέδου εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το είδος του δαπέδου στο οποίο θα εφαρμοστεί. Οι υπηρεσίες καθαρισμού δεν είναι δυνατόν να είναι οι ίδιες σε κάθε τύπο, αφού ανάλογα με το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί, θα εξαρτηθεί και ο τρόπος με τον οποίο θα εργαστεί ένα συνεργείο καθαρισμού. Τα βασικότερα είδη δαπέδων που συναντάμε ταξινομούνται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Αυτά που κατασκευάστηκαν με την χρήση φυσικών υλικών και τα βιομηχανικά δάπεδα. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα την κάθε κατηγορία.

Τα φυσικά δάπεδα σπιτιού και επαγγελματικού χώρου συνήθως είναι:

 • Από ξύλο
 • Από μάρμαρο
 • Από γρανίτη
 • Από πλακοειδής πέτρες
 • Από λινέλαιο, ξύλο και φελλό (linoleum)
 • Τα βιομηχανικά δάπεδα μπορεί να συνθέτονται από ένα ή συνδυασμό των παρακάτω υλικών:

  • Μωσαϊκό
  • Πλαστικό
  • Τσιμεντόπλακα
  • Κεραμικά Πλακάκια
  • Καουτσούκ
  • PVC
  • Μοκέτα
  • Ρυτίνη
  • Τσιμεντοκονία

Καθαρισμός δαπέδων εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου

Εσωτερικός καθαρισμός δαπέδου σπιτιού

Φυσικά το είδος του δαπέδου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το σημείο στο οποίο βρίσκεται το δάπεδο. Όπως είναι λογικό, διαφορετικά υλικά θα χρησιμοποιηθούν σε ένα εσωτερικό δάπεδο σπιτιού και διαφορετικά σε ένα μπαλκόνι ή μια αυλή. 

Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν σε έναν εξωτερικό χώρο θα πρέπει να αντέχουν τις καιρικές συνθήκες και τις έντονες μεταβολές της θερμοκρασίας.

Είτε λοιπόν πρόκειται για εσωτερικό καθαρισμό δαπέδων, είτε για εξωτερικό, ένα έμπειρο συνεργείο καθαρισμού όπως της εταιρείας Different Service, είναι σε θέση να παρέχει το βέλτιστο αποτέλεσμα με την χρήση του πλέον κατάλληλου και εξειδικευμένου εξοπλισμού.

Τα βήματα κατά τον καθαρισμό δαπέδου

 Ένας ολοκληρωμένος καθαρισμός δαπέδου απαιτεί μια συγκεκριμένη διαδικασία. Ακολουθώντας προσεκτικά όλα τα βήματα είναι και ο μόνος τρόπος για να εξασφαλίσουμε τα άριστα αποτελέσματα, τόσο από θέμα αισθητικής εμφάνισης όσο και υγιεινής.

Αρχικά, ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού θα αναλάβει το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα του δαπέδου, εσωτερικού ή εξωτερικού. Τα καθαριστικά υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι τα πλέον ενδεδειγμένα βάση του είδους δαπέδου που υπάρχει στον χώρο σας.

Αφού εξασφαλιστεί ο βασικός καθαρισμός δαπέδων με την χρήση σκούπας και σφουγγαρίστρας, ο τεχνικός μας θα διενεργήσει έναν έλεγχο για επίμονους λεκέδες, έντονα σημάδια βρωμιάς και λάσπης που πιθανόν να μην απομακρύνθηκαν κατά το πρώτο βήμα της διαδικασίας.

Στην περίπτωση αυτή θα προβεί στον καθαρισμό του δαπέδου με την χρήση ειδικού πλυστικού μηχανήματος, εξασφαλίζοντάς σας ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Οι υπηρεσίες καθαρισμού δαπέδων δεν σταματούν όμως εκεί. Προκειμένου να εξασφαλίσουμε την μεγαλύτερη αντοχή του δαπέδου σας, θα ακολουθήσει η απομάκρυνση του νερού και το στέγνωμα. Τέλος, ακολουθεί και το γυάλισμα δαπέδου προκειμένου να αναδείξει όλη του την ομορφιά.

Καθαρισμός δαπέδων – Τιμές

Το κόστος για τον καθαρισμός δαπέδου ποικίλει ανάλογα με το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή του, εάν βρίσκεται σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο και φυσικά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. 

Εάν και δεν μπορούμε προκαταβολικά να σας δώσουμε μια σταθερή τιμή για τον καθαρισμό δαπέδων εσωτερικών και εξωτερικών, αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε είναι ότι στην εταιρεία μας θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, πάντοτε με την εγγύηση αποτελεσματικότητας και υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Καθαρισμοί δαπέδων

Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού στον χώρο σας και να εξασφαλίσουμε τον πλήρη καθαρισμό δαπέδου στον δικό σας χώρο.

Scroll to Top