Καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων, γραφείων και επιχειρήσεων

Ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων είναι μια από τις βασικότερες υπηρεσίες καθαρισμού που προσφέρει το συνεργείο μας. Ένας επαγγελματικός χώρος υποδέχεται καθημερινά αρκετό κόσμος, είτε πρόκειται για υπαλλήλους είτε για ενδιαφερόμενους πελάτες. Αυτό σημαίνει ότι η ανάγκη για ένα συνεργείο καθαρισμού γίνεται επιτακτική.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον συχνό καθαρισμό του επαγγελματικού σας χώρου προκειμένου να διευκολύνει το εργασιακό σας περιβάλλον, να αυξήσει την παραγωγικότητα των υπαλλήλων σας και φυσικά να σχηματίσει μια θετική εικόνα στους πελάτες σας. Χρησιμοποιώντας τα πλέον κατάλληλα επαγγελματικά μηχανήματα και προϊόντα, από την εταιρεία μας αναλαμβάνονται αποτελεσματικά οι καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων όπως γραφεία, επιχειρήσεις, χώροι εστίασης κλπ.

Τι περιλαμβάνει ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων;

Οι καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων περιλαμβάνουν μια πληθώρα εργασιών, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της επιχείρησής σας. Η εταιρεία καθαρισμού Different Services παρέχει εξειδικευμένες εργασίες καθαρισμού όπως

Καθαρισμός επαγγελματικού χώρου - καθαρισμοί κτιρίων
  • Γενικές Εργασίες Καθαρισμού. Όπως ο καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων, μπάνιων, αίθουσας εκδηλώσεων, καθαρισμό τζαμιών κλπ.
  • Καθαρισμός Πρόσοψης επαγγελματικού χώρου. Καθαρισμός βιτρίνας και αφαίρεση graffiti με την χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού.
  • Αρχικός Καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων. Σε περίπτωση νέων επιχειρήσεων ή μετά από μία ανακαίνιση, όπου οι καθαρισμοί απαιτούν ειδική προσέγγιση.
  • Απόσμηση χώρου. Όταν παρατηρείτε δυσοσμία από τον επαγγελματικό σας χώρο απαιτείται άμεσα επέμβαση από το συνεργείο μας.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για τον καθαρισμό επαγγελματικού χώρου;

Η εταιρεία καθαρισμού Different Service δραστηριοποιείται στον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων επί σειρά ετών, παρέχοντας αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις. Οι υπηρεσίες καθαρισμού σε ένα γραφείο, μια επιχείρηση ή οποιαδήποτε εταιρεία, παίζει καθοριστικό ρόλο στην εικόνα που θα περάσει στους ενδιαφερόμενους πελάτες.

Εμείς έχουμε όλη την απαραίτητη γνώση και την εμπειρία προκειμένου να φροντίσουμε για το βέλτιστο αποτέλεσμα του χώρου σας. Οι πολυάριθμες συνεργασίες μας με εταιρείες και επιχειρήσεις τόσο στην Αθήνα και τον Πειραιά όσο και σε περιοχές των προαστίων και της επαρχίας, αποτελεί και μια απόδειξη της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Κύριο μέλημά μας η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των επιχειρήσεων και φυσικά η αποτελεσματικότητα σε κάθε εργασία καθαρισμού που αναλαμβάνουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας και το συνεργείο καθαρισμού της εταιρείας μας θα μεταβεί άμεσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Καθαρισμός επαγγελματικού χώρου που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την αξιοπιστία και τις προσιτές τιμές.

Γιατί οι καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων είναι τόσο σημαντικοί;

  • Ο μέσος υπάλληλος χάνει εννέα εργάσιμες ημέρες το χρόνο λόγω ασθένειας, μερικές από τις οποίες μπορεί να οφείλονται στην έλλειψη υγιεινής στο επαγγελματικό χώρο.
  • Ένα πληκτρολόγιο υπολογιστή σε εργασιακό χώρο, μπορεί να μεταφέρει έως και 7.500 βακτήρια ανά πάσα στιγμή.
  • Ιοί όπως η γρίπη και ο κορωνοϊός, μπορούν να παραμείνουν σε ακάθαρτες επιφάνειες όπως γραφεία εργασίας ή επαγγελματικό εξοπλισμό για αρκετές ώρες.
  • Το 60% των απουσιών από εργασιακές ασθένειες προέρχονται από βρώμικο εξοπλισμό στο γραφείο.
  • Με το 65% των εργαζομένων γραφείου να μοιράζονται τηλέφωνα και υπολογιστές, και με έναν τεράστιο αριθμό μικροβίων που βρίσκονται σε ένα τηλέφωνο, οι εργοδότες πρέπει να λαμβάνουν σοβαρά τον καθαρισμό σε επαγγελματικούς χώρους.
καθαρισμός γραφείου και επαγγελματικού χώρου

Καθαρισμός επαγγελματικού χώρου με εγύηση αποτελέσματος

Ίσως να εγκατασταθήκατε σε ένα νέο γραφείο και να μην έχετε το ανθρώπινο δυναμικό ή τον εξοπλισμό για να φροντίσετε για τον βέλτιστο καθαρισμό επαγγελματικού χώρου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Το συνεργείο μας έρχεται στον χώρο σας με τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό, προκειμένου να βελτιστοποιήσει το επίπεδο καθαριότητας.

Κατανοούμε ότι η εύρεση ενός αξιόπιστου συνεργείου καθαρισμού που θα αναλάβει πλήρως και αποτελεσματικά τον εργασιακόσ ας χώρο, δεν είναι μια εύκολη διαδικασία. Ωστόσο δεν χρειάζεται να αναζητάτε άλλο. Η Different Service διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα και τις πιστοποιήσεις προκειμένου να εξασφαλίσει άριστα αποτελέσματα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι μερικές πληροφορίες σχετικά με τον επαγγελματικό σας χώρο και τις ανάγκες του καθώς και την ημέρα που επιθυμείτε το συνεργείο μας. Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα αφήσετε στους ειδικούς, πάντοτε με την εγγύηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Scroll to Top