Συνεργείο καθαρισμού μετά από ανακαίνιση

Συνεργείο καθαρισμού μετά από ανακαίνιση ή μετακόμιση

Ένα συνεργείο καθαρισμού μετά από ανακαίνιση, μετακόμιση, ή νέα δόμηση σπιτιού, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων κρίνεται απαραίτητο. Όταν ανακαινίζετε έναν χώρο του σπιτιού ή του γραφείου σας, θέλετε όσο το δυνατόν συντομότερα να απολαύσετε το αποτέλεσμα. Ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο, όταν έρθετε αντιμέτωποι με την τεράστια ποσότητα σκόνης, βρωμιάς και μικροαντικειμένων που παρέμειναν στον χώρο.

Μάλιστα, τις περισσότερες φορές, μια ανακαίνιση ή νέα δόμηση σπιτιού, απαιτεί αρκετή ώρα καθαρισμού προκειμένου να φτάσει στην επιθυμητή κατάσταση. Αυτός είναι και ο λόγος που θα χρειαστείτε την συμβολή από ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με απόλυτη επιτυχία τον καθαρισμό σπιτιού μετά από ανακαίνιση, μετακόμιση ή οποιαδήποτε άλλη εργασία που επιβαρύνει την καθαριότητα του χώρου σας. Κατανοούμε ότι μετά από μια μετακόμιση, το τελευταίο πράγμα για το οποίο θέλετε να ανησυχήσετε είναι η καθαριότητα του σπιτιού σας. Σίγουρα η κούραση και η κατανάλωση ενέργεια κατά την διαδικασία της αναδόμησης – αναδιαμόρφωσης του χώρου σας είναι αρκετή. Αφήστε λοιπόν το δύσκολο έργο του καθαρισμού στο εξειδικευμένο συνεργείο της Different Service.

Γιατί να επιλέξετε ένα συνεργείο καθαρισμού μετά από ανακαίνιση ή μετακόμιση;

καθαρισμός σπιτιού μετά από ανακαίνιση

Όπως προαναφέραμε, οι λόγοι για να επιλέξτε ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού μετά από μια ανακαίνιση ή μετακόμιση είναι πολύ. Μερικά από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα είναι:

 1. Μπορείτε να απολαύσετε το ανακαινισμένο σπίτι σε συντομότερο χρόνο.
 2. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε επιπλέον προϊόντα καθαρισμού.
 3. Θα γλιτώσετε την επιπλέον κούραση και το άγχος.
 4. Το συνεργείο μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στον καθαρισμό μετά από ανακαίνιση – μετακόμιση.
 5. Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα.

Τι περιλαμβάνει ο καθαρισμός σπιτιού μετά από ανακαίνιση

καθαρισμός σπιτιού μετά από εργασίες

Σίγουρα η ανακαίνιση ενός χώρου ή ολόκληρου του σπιτιού είναι μια υπέροχη εμπειρία. Βλέπετε τον χώρο σας να αλλάζει ριζικά και να προσαρμόζεται στις δικές σας προτιμήσεις. Ωστόσο το συνεργείο που θα αναλάβει τις εργασίες ανακαίνισης, με το πέρας των εργασιών τους θα αποχωρήσουν από τον χώρο σας. Αυτό σημαίνει ότι πίσω τους θα αφήσουν τεράστια ποσότητα σκόνης και βρωμιάς, καθώς επίσης και αντικειμένων  που πρέπει να απομακρυνθούν. Επιλέγοντας τις υπηρεσίες καθαρισμού που σας προσφέρει η Different Service εξασφαλίζετε:

 • Καθαρισμός Κουζίνας: εξωτερικά και εσωτερικά των ντουλαπιών, πάγκοι, συρτάρια, πίσω από το ψυγείο, μέσα στο πλυντήριο πιάτων, κάτω από το νεροχύτη, μέσα και έξω από το φούρνο και το φούρνο μικροκυμάτων κλπ.
 • Δάπεδα: Σκούπισμα και σφουγγάρισμα όλων των χώρων και αρκετές φορές, έως ότου απομακρυνθεί πλήρως η σκόνη και η βρωμιά.
 • Πόρτες: όλες τις πόρτες, τις λαβές και τα κουφώματά τους.
 • Τοίχοι: τοίχοι και οροφές όπου απαιτείται καθαρισμός μετά από ανακαίνιση.
 • Παράθυρα: μέσα και έξω (όπου είναι προσβάσιμο), κουφώματα παραθύρων, ράγες και περβάζια.
 • Μπάνια: Καθαρισμός σε τοίχους, πλακάκια, καθρέφτες, ντουλάπια, πίσω και κάτω από το πλυντήριο κλπ.
 • Χαλιά και ταπετσαρίες: Λεπτομερής και προσεκτικός καθαρισμός χαλιών και ταπετσαρίας όπου υπάρχει.
 • Δωμάτια: ξεσκόνισμα, καθαρισμοί σε ντουλάπες, κομοδίνα καθώς και σφουγγάρισμα με υψηλής ποιότητας καθαριστικά.
 • Καθιστικό: Καθαρίζουμε όλα τα έπιπλα του καθιστικού καθώς και τις πόρτες και τα παράθυρα.
 • Επιπλέον Καθαρισμοί: Καθαρισμός διακοπτών, κλιματιστικών, γυψοσανίδων κλπ.

Καθαρισμός σπιτιού μετά από μετακόμιση

Σίγουρα, μια μετακόμιση δεν θα αφήσει τον χώρο σας στην κατάσταση που το κάνει μια ανακαίνιση. Ωστόσο, και στην συγκεκριμένη περίπτωση, η συσσώρευση της σκόνης και της βρωμιάς θα κάνουν την εμφάνισή τους σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Έτσι, η πρόσληψη ενός συνεργείου καθαρισμού που εξειδικεύεται στις μετακομίσεις, θα σας βοηθήσει να δώσετε στον χώρο σας την φροντίδα που χρειάζεται, χωρίς να χρειαστεί εσείς να καταβάλετε κάποια προσπάθεια.

Συνεργείο καθαρισμού μετά από νέα δόμηση

Φυσικά, οι ίδιοι λόγοι που θα χρειαστείτε ένα συνεργείο καθαρισμού μετά από ανακαίνιση, ισχύουν και στην περίπτωση της νέας δόμησης μιας κατοικίας. Μάλιστα, σε ένα μεγάλο αριθμό περιστατικών που έχει αναλάβει το συνεργείο μας, έχουμε διαπιστώσει ότι η νέα δόμηση σπιτιού, απαιτεί μια διαφορετική προσέγγιση καθαρισμού προκειμένου να καλυφθεί όλο το εύρος του χώρου.

καθαρισμός σπιτιού μετά από μετακόμιση

Πόσο κοστίζει ένα συνεργείο καθαρισμού μετά από ανακαίνιση;

Το κόστος για τις εργασίες καθαρισμού τόσο μετά από μια ανακαίνιση όσο και μετά από κάποια μετακόμιση δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε έναν σταθερό τιμοκατάλογο. Το τελικό ύψος του ποσού εξαρτάται από το είδος της ανακαίνισης (ολική ή μερική) του αριθμού των χώρων που θα πρέπει να καθαριστούν καθώς και το σύνολο των εργασιών που πρέπει να ολοκληρωθούν.

Αυτό που μπορούμε να εγγυηθούμε στην εταιρεία Different Service είναι ότι οι τιμές που θα βρείτε σε εμάς είναι οι χαμηλότερες της αγοράς. Και μάλιστα με την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, εξασφαλίζοντάς σας την βέλτιστη ποιότητα καθαρισμού.

Τι θα πρέπει να προσέξετε;

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι δεν διαθέτουν όλες οι εταιρείες καθαρισμού την ανάλογη εμπειρία προκειμένου να αναλάβουν αποτελεσματικά τον καθαρισμό σπιτιού μετά από ανακαίνιση, μετακόμιση ή  νέα δόμηση. Προκειμένου να εξασφαλίσετε το βέλτιστο αποτέλεσμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το συνεργείο καθαρισμού της Different Service, προκειμένου να αναλάβουμε όλες τις εργασίες καθαρισμού που χρειάζονται στον δικό σας χώρο σας.

Scroll to Top