Υπηρεσίες Καθαρισμού για πολυκατοικίες

Υπηρεσίες Καθαρισμού για πολυκατοικίες

Οι κοινόχρηστοι χώροι αποτελούν ένα βασικό μέρος κάθε πολυκατοικίες. Οι υπηρεσίες καθαρισμού για πολυκατοικίες θα πρέπει λοιπόν να στοχεύουν στους συγκεκριμένους χώρους, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα βέλτιστα επίπεδα διαβίωσης για του ενοίκους ή τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων. Όσο αφήνετε τις υπηρεσίες καθαρισμού, τόσο μειώνεται η ποιότητα και οι συνθήκες υγιεινής της πολυκατοικίας σας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα διαμερίσματα μιας πολυκατοικίες να διατηρούνται καθαρά. Ωστόσο το ίδιο σημαντικό είναι και για τους χώρους στους οποίους υπάρχει εντονότερη κυκλοφορία ατόμων, όπως οι κοινόχρηστοι χώροι. Καλό λοιπόν θα ήταν να εντάξετε στο πρόγραμμα της πολυκατοικίας σας τις υπηρεσίες καθαρισμού που όχι μόνο θα βοηθήσουν στην καλύτερη διαβίωση των κατοίκων αλλά ταυτόχρονα θα απομακρύνει κάθε εστία μόλυνσης και μικροβίων (συμπεριλαμβανομένου και του Covid-19).

Τι σας προσφέρουν οι υπηρεσίες καθαρισμού για πολυκατοικίες;

υπηρεσίες καθαρισμού για πολυκατικίες και κοινόχρηστους χώρους

Φυσικά, όπως έχουμε ήδη αναφέρει στο παρελθόν, το σημαντικότερο πλεονέκτημα που προσφέρει ο καθαρισμός πολυκατοικίας και κοινόχρηστων χώρων είναι η απομάκρυνση τον μικροβίων. Κάθε καθαρισμός, αυτομάτως συνεπάγεται και την απολύμανση. Κάτι που φυσικά θα εξασφαλίσει ένα απόλυτα υγιές περιβάλλον.

Μάλιστα, στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε με ολοένα και περισσότερα κρούσματα του κορωνοϊού να εμφανίζονται στο προσκήνιο, η απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων θεωρείται μια αναγκαία υπηρεσία τουλάχιστον μια φορά τον μήνα.

Βελτίωση της αισθητικής εμφάνισης της πολυκατοικίας

Φυσικά η απολύμανση των χώρων μιας πολυκατοικίας δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα που προσφέρουν οι επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού για πολυκατοικίες.  Ο καθαρισμός μιας πολυκατοικίας, αυτομάτως αναβαθμίζει την αισθητική παρουσία του κτιρίου. Κανένας κάτοικος δεν θα ήθελε να μένει σε ένα βρώμικο κτίσμα. Μήπως έχετε βρεθείς την θέση αυτή; Μήπως φοβάστε να προσκαλέσετε κόσμο στο σπίτι γιατί θα πρέπει να περάσουν από την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας η οποία είναι επιεικώς απαράδεκτη;

Κάτι καθόλου σπάνιο για παλαιότερες πολυκατοικίες στις περιοχές της Αθήνας. Επιλέγοντας υπηρεσίες καθαρισμού για πολυκατοικίες, εξασφαλίζετε την υπέροχη αισθητική εμφάνιση του κτιρίου, από την είσοδο μέχρι το διαμέρισμά σας.

Τι περιλαμβάνουν οι υπηρεσίες καθαρισμού για πολυκατοικίες;

καθαρισμός σπιτιού από συνεργείο καθαρισμού

Κάθε χώρος είναι διαφορετικός. Το ίδιο είναι φυσικά και οι ανάγκες του. Ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού είναι σε θέση να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες καθαρισμού για πολυκατοικίες, προκειμένου να καλύψει τις εκάστοτε ανάγκες του κτιρίου. Ωστόσο σε γενικές γραμμές, ένα πακέτο καθαρισμού πολυκατοικιών περιλαμβάνει:

  • Καθαρισμός όλων των επιφανειών στην είσοδο του συγκροτήματος διαμερισμάτων ( όπως δάπεδα, πόρτες, καθρέπτες και τζαμαρίες, έπιπλα εισόδου, τοίχοι, ταπετσαρίες κλπ).
  • Καθαρισμός της αποθήκης – λεβητοστάσιου.
  • Καθαρισμός όλων των επιφανειών στο ασανσέρ και τις σκάλες.
  • Καθαρισμός υπογείου ή εξωτερικού γκαράζ της πολυκατοικίας (σκούπισμα – πλύσιμο).
  • Καθαρισμός όλων των διαδρόμων.
  • Καθαρισμός του πεζοδρομίου έμπροσθεν της πολυκατοικίας.
  • Καθαρισμός στα κουτιά της ΔΕΗ, στα γραμματοκιβώτια και στα κουδούνια.
  • Απολύμανση όλων των χώρων.

Ωστόσο εάν λόγω ιδιαίτερων συνθηκών οι ανάγκες επιβάλλουν και επιπρόσθετες ή πιο λεπτομερείς υπηρεσίες καθαρισμού, τότε φυσικά το συνεργείο μας θα σας ενημερώσει για το είδος των επιπρόσθετων εργασιών και φυσικά για το επιπλέον κόστος, εάν υπάρχει.

Προγραμματισμός καθαρισμού πολυκατοικιών

καθαρισμός πολυκατοικιών

Ο προγραμματισμός για τον καθαρισμό μιας πολυκατοικίας αποτελεί ευθύνη του εκάστοτε διαχειριστή της πολυκατοικίας. Ωστόσο κατανοούμε ότι η αναζήτηση για ένα συνεργείο καθαρισμού με προσιτό κόστος και την στιγμή που υπάρχει ανάγκη, δεν είναι πάντοτε εύκολο. Αποτελεί μια διαδικασία που σίγουρα θα επιφέρει ένα επιπλέον άγχος στον διαχειριστή.

Μάλιστα, εάν σκεφτούμε και τα επιπρόσθετα θέματα που θα πρέπει να υπολογίσει, όπως η συντήρηση καυστήρα πετρελαίου ή αερίου, η έκδοση κοινόχρηστων καθώς και η συντήρηση των πυροσβεστήρων ή φίλτρων νερού που πιθανόν να αξιοποιούν οι κοινόχρηστοι χώροι της πολυκατοικίας, τότε το έργο του γίνεται ακόμη δυσκολότερο.

Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που η εταιρεία καθαρισμού Different Service παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης μιας πολυκατοικίας, προκειμένου να αποφορτίσει τον διαχειριστή από το άγχος αυτό.

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να εντάξει την πολυκατοικία σας σε ένα πλάνο για τον τακτικό καθαρισμό της και φυσικά όλων των υπόλοιπων εργασιών που αναφέραμε. Μάλιστα, αναθέτοντας σε εμάς τις υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης του καυστήρα και την αναγόμωση των πυροσβεστήρων, σας προσφέρουμε εντελώς δωρεάν την έκδοση των κοινόχρηστων λογαριασμών.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα εμείς θα σας κάνουμε την καλύτερη προσφορά της αγοράς, πάντοτε με ιδιαίτερη έμφαση στην υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.

Scroll to Top