Διαχείριση πολυκατοικιών

Διαχείριση Πολυκατοικιών – Καθαρισμός και συντήρηση

Η διαχείριση πολυκατοικιών αποτελεί μια από τις βασικές υπηρεσίες που σας προσφέρει το συνεργείο καθαρισμού Different Service. Η διαχείριση πολυκατοικίας είναι μια αρκετά σημαντική ευθύνη με μια πληθώρα ενεργειών που θα πρέπει να έχει κατά νου ο διαχειριστής. Η έκδοση κοινόχρηστων, η συντήρηση του λέβητα πετρελαίου και ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων είναι μόνο μερικές από τις ευθύνες αυτές.

Κατανοώντας την δυσκολία να τα διαχειρίζεστε όλα αυτά, το προσωπικό μας είναι σε θέση να αναλάβει την διαχείριση της πολυκατοικίας σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Τι περιλαμβάνει η διαχείριση πολυκατοικιών;

Η διαχείριση πολυκατοικίας που σας προσφέρει η εταιρεία μας περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς. Στόχος μας να αναπτύξουμε μακροχρόνιες συνεργασίες που να διέπονται από την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία. Στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, αναλαμβάνουμε τις παρακάτω εργασίες – συντηρήσεις:

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει όλες τις ανωτέρω εργασίες με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και εντός του χρονοδιαγράμματος που θα προκαθορίσουμε. Είμαστε δίπλα σας σαν συνεργάτες ώστε  να προσφέρουμε λύσεις την στιγμή που τις έχετε πραγματικά ανάγκη. Και φυσικά με όσο το δυνατόν χαμηλότερο για εσάς κόστος.

Πλεονεκτήματα που σας προσφέρει η διαχείριση πολυκατοικίας

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει η συνεργασία με ένα επαγγελματικό συνεργείο σαν το δικό  μας είναι φυσικά η διατήρηση του χώρου πάντοτε καθαρού. Οι υπηρεσίες καθαρισμού για πολυκατοικίες θα βελτιώσουν την αισθητική εμφάνιση των χώρων και φυσικά θα βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσης.

Η έκδοση κοινοχρήστων είναι επίσης ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα. Άλλωστε, όταν πρόκειται για κοινόχρηστους καυστήρες πετρελαίου με ωρομετρητές, η έκδοση του ποσού που αναλογεί σε κάθε διαμέρισμα μπορεί να αποτελέσει μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία και να δημιουργήσει ανεπιθύμητες διαφωνίες μεταξύ των ενοίκων.  Εμείς θα φροντίσουμε να σας γλιτώσουμε από κάθε ταλαιπωρία και παρεξήγηση.

Ποιες περιοχές εξυπηρετούμε;

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την διαχείριση πολυκατοικιών σε όλες τις περιοχές της Αττικής. Ειδικότερα, το εξειδικευμένος μας προσωπικό μεταβαίνει στον χώρο σας την προγραμματισμένη χρονική στιγμή, είτε βρίσκεστε σε κάποια περιοχή της Αθήνας και του Πειραιά, είτε των προαστίων. Καλέστε μας στα τηλέφωνα της εταιρείας ή μέσω μηνύματος στο Facebook και αφήστε την διαχείριση πολυκατοικίας στους ειδικούς.

Scroll to Top