Απολυμάνσεις | Μικροβιοκτονίες – Απεντομώσεις – Μυοκτονίες

Απολύμανση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

Το εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού Different Service αναλαμβάνει αποτελεσματικά ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Ειδικότερα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να αναλάβει απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες και μικροβιοκτονίες  παντός τύπου σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους. Αξιοποιώντας τις πλέον κατάλληλες και σύγχρονες μεθόδους σε συνδυασμό με την χρήση υψηλής ποιότητας απολυμαντικών και εξοπλισμού, είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε άριστα αποτελέσματα πάντα με ιδιαίτερη έμφαση στο περιβάλλον.

Βασικός μας στόχος να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, την στιγμή που τις έχετε πραγματικά ανάγκη. Και μάλιστα σε ένα ιδιαίτερα προσιτό κόστος. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε μια επίσκεψη του συνεργείου μας στον χώρο σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Απολυμάνσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

Απολύμανση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

Η απολύμανση ενός χώρου είναι υγειονομικής σημασίας και θα σας βοηθήσει να προστατευτείτε από ιούς, βακτήρια και μύκητες. Οι απολυμάνσεις που σας προσφέρει η εταιρεία μας θα εξασφαλίσουν την καταπολέμηση όλων των μικροβίων με τις πλέον κατάλληλες και ενδεδειγμένες μεθόδους και αξιοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Ειδικότερα, η μέθοδος που χρησιμοποιούμε είναι σε θέση να εξασφαλίσει άριστα αποτελέσματα, πάντοτε με σεβασμό προς το περιβάλλον. Άλλωστε, όλα μας τα προϊόντα πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από τον ΕΟΦ. Επιπρόσθετα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για τα έπιπλα και τα υπόλοιπα αντικείμενα στον χώρο σας, αφού τα απολυμαντικά μας προϊόντα δεν αφήνουν καθόλου λεκέδες.

Απεντομώσεις

Τα έντομα αποτελούν ένα σημαντικό πρόβλημα σε αρκετούς χώρους. Σε αρκετές μάλιστα περιοχές της Αττικής, το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό. Η Different Service είναι σε θέση να αναλάβει αποτελεσματικά την απεντόμωση του χώρου σας και συγκεκριμένα την απομάκρυνση κατσαρίδων, μυρμηγκιών, ψύλλων, κουνουπιών και μυγών.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε εξαρτώνται από το είδος του εντόμου, ωστόσο τα αποτελέσματα σε κάθε περίπτωση είναι άμεσα και διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι στην πλειοψηφία τους άοσμα και εντελώς ακίνδυνα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Απεντομώσεις

Μυοκτονίες

Μικροβιοκτονίες

Τα ποντίκια αποτελούν ένα επίσης σημαντικό πρόβλημα και ευθύνονται για την μετάδοση αρκετών ασθενειών. Η απομάκρυνσή τους απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και έναν λεπτό χειρισμό. Το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ποντίκια και αρουραίους, τόσο από τους εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Μυοκτονίες

Με τον όρο μικροβιοκτονία αναφερόμαστε στην εξόντωση κάθε παθογόνου μικροοργανισμού, είτε πρόκειται για ιούς είτε βακτήρια. Μικροοργανισμοί που μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην υγεία ενός ανθρώπου.

Μάλιστα, σε χώρους όπου συχνάζει μεγάλος αριθμός ατόμων, όπως για παράδειγμα ένας επαγγελματικός χώρος, η μικροβιοκτονίες αποτελούν μια απαραίτητη υπηρεσία. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την απολύμανση του χώρου σας και σας βοηθάει να απαλλαγείτε από παντός τύπου μικροβίων, συμπεριλαμβανομένου και του κορωνοϊού.

Έτσι, καταφέρνουμε να επιτύχουμε την διατήρηση ενός υψηλού επιπέδου υγιεινής και φυσικά να μειώσουμε τον κίνδυνο μετάδοσης μικροβίων.

Σε ποιους απευθύνονται οι Υπηρεσίες μας;

Οι υπηρεσίες απολύμανσης που σας προσφέρει η Different Services απευθύνονται τόσο προς ιδιώτες, όσο και επαγγελματίες ή δημόσιους φορείς. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό  κατοικιών, επαγγελματικών χώρων καθώς και κοινόχρηστων ή δημόσιων χώρων.

Επικοινωνήστε μαζί μας και το εξειδικευμένο μας συνεργείο θα μεταβεί στον χώρο σα προκειμένου να προβεί σε μια λεπτομερή αυτοψία και φυσικά στην εφαρμογή της κατάλληλης μεθόδου.

Scroll to Top