Υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης διαμερίσματος AirBnB και Booking Τηλέφωνα επικοινωνίας 210 932 8019 και 6980 559 248

Η καθαριότητα είναι δίπλα στην ευσέβεια στις υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης διαμερίσματος AirBnB και Booking. 

 

Κάντε το σπίτι ή το διαμέρισμά σας όχι μόνο ελκυστικό και χαρούμενο αλλά και υγιές.

Πιστεύουμε ότι όταν ένας χώρος είναι καθαρός, μπορείτε να χαλαρώσετε, να αναπνεύσετε εύκολα και να επικεντρωθείτε σε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε παθιασμένοι με τον καθαρισμό. Και όταν πρόκειται για τον καθαρισμό της ενοικιαζόμενης κατοικίας σας από οποιαδήποτε πλατφόρμα π.χ. AirBnB και Booking, γνωρίζουμε ότι θέλετε να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας θα νιώθουν σαν να βρίσκονται σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Γι’ αυτό στην εταιρεία μας, έχουμε μεγάλη εμπειρία με υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης διαμερίσματος από επαγγελματικό και έμπειρο συνεργείο καθαρισμού  AirBnB και Booking και ειδικευόμαστε σε ό,τι χρειάζεται για να γίνει ένας ενοικιαζόμενος χώρος άξιος κορυφαίων κριτικών: υπερβολική προσοχή στη λεπτομέρεια, προηγμένη τεχνολογία και ειδική φροντίδα για κάθε επιφάνεια.

Και αυτό γιατί γιατί στην εταιρεία μας  με τις υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης διαμερίσματος AirBnB και Booking που παρέχουμε σε διάφορους πελάτες (ιδιώτες ή επαγγελματίες – εταιρείες), μπορούμε και εξυπηρετούμε ένα ευρύ κοινό που προέρχεται από όλες τις ηλικίες και από όλες σχεδόν τις φυλές, αφού τα διαμερίσματα αυτά ενοικιάζονται κυρίως από ξένους τουρίστες που επισκέπτονται την Αθήνα και τα νησιά, ή ακόμα και από πολλές επιχειρήσεις εγχώριες ή του εξωτερικού που διοργανώνουν διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια, όσο ακόμη και για να ανταμείψουν μέσω επιβράβευσης το ανθρώπινο δυναμικό τους. Για το λόγο αυτό, διαθέτουμε την κατάλληλη εμπειρία για την παροχή σε υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης διαμερίσματος AirBnB και Booking που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Το πλήρες φάσμα από τις υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης διαμερίσματος AirBnB και Booking, περιλαμβάνει απολύμανση όλων των επιφανειών, απολύμανση των επιφανειών που αγγίζονται συχνά, όπως διακόπτες φωτισμού, πόμολα και τηλεχειριστήρια, ακόμη καθαρίζουμε τις κάθετες και οριζόντιες επιφάνειες της κουζίνας και του μπάνιου σας. Καθαρίζουμε προσεκτικά τα πλακάκια, επίσης πλένουμε και απολυμαίνουμε βρύσες, εστίες, απορροφητήρες, φούρνους, φούρνους μικροκυμάτων, ηλεκτρικό βραστήρα ζεστού νερού, κλιματιστικό κλπ., επίσης εφαρμόζουμε και σχολαστικό σκούπισμα με επαγγελματική ηλεκτρική σκούπα παντού.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής των πελατών μας ή ακόμα και σε περιπτώσεις ημιδιαμονής, έχουμε αρκετό χρόνο για να καθαρίσουμε το διαμέρισμα στο οποίο μας ανατέθηκε να εργαστούμε, έτσι ώστε ο χώρος να καθαριστεί και να παραδοθεί την κατάλληλη ώρα και την κατάλληλη στιγμή.

Επίσης χρησιμοποιούμε επαγγελματικά καθαριστικά απολυμαντικά με άδεια ΕΟΦ.

Εξασφαλίστε στους επισκέπτες σας μια πολυτελή εμπειρία δίνοντάς τους ένα πεντακάθαρο ακίνητο. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 932 8019 και 6980 559 248 ή και μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας ( e-mail) για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης διαμερίσματος AirBnB και Booking, ή ακόμη και για να λάβετε προσφορά για το επόμενο έργο σας!

Scroll to Top